Соцмережі відреагували на допис Рибалки: такого лицеміра ще треба пошукати
07.08.2017 11:09

Нардеп від «Радикальної партії» Сергій Риблака на власній сторінці у Facebook прокоментував введення США нових санкцій проти Російської Федерації.

«Ми з колегами вважаємо нові американські санкції кардинально новим кроком до приборкання нашого сусіда-агресора.
Від себе додам: лише економічний успіх незалежної та вільної України зробить неможливим подальше відродження агресивної імперії, яка несе загрозу усьому вільному світові. Тож, насправді, усі західні країни мають бути зацікавлені в успіхах України», - написав політик.

Однак, на його допис досить критично відреагувати деякі користувачі соцмереж, зокрема, нагадавши радикалу про його російській бізнес.

«Що ви знаєте про лицемірство? Вчіться у радикалів. Нардеп Сергій Рибалка, у якого в Липецьку стоїть завод із виробництва снеків (насіння, горішки, фісташки) для російського ринку, який платить податки агресору і зарплати тим, хто ненавидить все українське , у себе на сторінці в ФБ зобразив радість з приводу американских санкцій ...», - прокоментував пост Рибалки користувач соцмереж Іван Трофімов.

Як відомо зі ЗМІ, журналісти дійсно відшукали у Липецьку снековий завод, що тісно пов'язаний із родинним бізнесом радикала Сергія Рибалки. На вказаному заводі випускають снеки, які дуже подібні до тих, що виробляє корпорація Рибалок «Сі.Груп». Більше того, торгові марки на російські снеки зареєстровані на ті ж самі офшори, що і торгові марки снеків Рибалок.

Додамо, що російський бізнес радикала коментував Генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Дуже дивно, що людина, яка пікетувала трибуну ВР з криками про офшори Президента сама має такі ж офшори. І знаєте де його підприємство? - в місті-герої Липецьку (в Росії - ред). І він виводить мільйони через роялті на офшорні компанії. Я завжди говорив, починай з себе», - заявив він.