П*скуда бродяча: новий перл Захарової порвав соцмережі
12.08.2017 15:37

У мережі набирає популярність чергове скандальне фото офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, яка постала в зовсім офіційному світлі.

І добре б, якби випадкові попутники або журналісти спіймали чиновницю в ненайкращому світлі, але ні: Захарова сама виклала фотографію на своєму Facebook і підписала: "Сьогодні два роки, як мене призначили на посаду офіційного представника МЗС Росії. У літаку на зворотному шляху з південноазіатського турне в Москву начальник запитав у тих, хто сидить поруч, кивнувши в мою сторону: "Жива?". Складне питання. Але навіть в такому стані дві речі завжди зі мною: телефон і любов".

Більшість користувачів просто не зрозуміли жарту гумору: як офіційний представник країни може таке собі дозволити? Втім, від російських політиків очікувати можна чого завгодно: не так давно розгорявся скандал навколо хамства, яким облив учасників засідання ООН представник РФ Володимир Сафронков.

Під фото Захарової користувачі тактовно вказують, де Захарова в пості допустила помилки: "Два роки брехні і лицемірства на службі у диявола. Краще б ти, с*ка, інші дві речі з собою завжди мала: це мізки і совість, п​*скудо бродяча", "Маячня якась викладати такі фото офіційній особі", "За ці два роки ти і калинку станцювала, і з поляками стояла випивала. Але волосся своє так і не помила", "А отрута в зубах? Або вже проковтнула?", "Марія. Забули про МОЗОК".