Дружина вбитого Вороненкова отримала посаду викладача в українському ВУЗі
23.08.2017 10:32

У Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв України буде новий викладач. Як передає replyua.net, мова йде про колишнього депутата російської Держдуми, дружину вбитого Дениса Вороненкова та оперну співачку Марію Максакову, яка восени минулого року отримала українське громадянство.

На офіційній сторінці Максакової у соціальній мережі Facebook оприлюднено підтвердження цієї інформації. «Відбулося підписання відповідного контракту. Завдяки такій співпраці є нагода розвивати взаємне культурне збагачення», - наголошується у тексті допису співачки.

Сама Марія Максакова висловила слова вдячності за те, що вона зможе весь свій досвід викладача втілити у колективі, який отримав визнання у всьому світі. Зазначимо, що у відповідності до рейтингу ЮНЕСКО, з 2009 по 2016 рік Академія була лідером серед вищих навчальних закладів в області культури і мистецтв України.

Напередодні з’явилася інформація про те, що завтра, 24 серпня, піл час військового параду на честь 26-ї річниці незалежності України, Максакова буде виступати на Майдані Незалежності у Києві. Передбачається, що оперна діва виконає ораторію Івана Тараненка, українського композитора.