Казанський: ви думаєте, у Донецьку розруха? А ось і ні!
28.08.2017 13:25

Блогер Денис Казанський відреагував на численні звернення «громадян держав на три букви» і вирішив розповісти і про позитивні новини окупованого Донецька, - про це інформує особистий блог журналіста.

Так, Казанський іронізує: злі язики переконують, що у окупований Донецьк деградує, що в ньому виключно розруха і катаклізми. А от нічого подібного – Донецьк цвіте і пахне, у ньому є і позитивні події і, щоб бути об’єктивним, про них треба обов’язково написати. Наприклад, навесні у Шахтарську урочисто ввели в експлуатацію дуже важливий об’єкт – зупинку громадського транспорту. Недавно на російські автобуси ПАЗ прикрутили в Донецьку колеса і назвали це «запуском виробництва автобусів у ДНР».

Але нова позитивна новина з Донецька перевершує всі можливі сподівання: було урочисто відрито змінений маршрут руху автобуса No 75. Журналіст зізнається, що не відразу зрозумів суть новини – адже, за логікою, автобусний маршрут можна або відкрити (якщо його раніше не існувало), або змінити його (якщо він змінить режим руху). Але відкрити змінений автобусний маршрут – це щось унікальне! На роботі у Захарченка – просто генії піару! Здавалося б, в Києві регулярно міняють маршрути – але ніхто не здогадувався, що це може бути святом. А тут – стрічка, повітряні кульки, камери! Дійсно, Донецьк при «ДНР» розвивається, - іронізує блогер.


Казанський: ви думаєте, у Донецьку розруха? А ось і ні!
Казанський: ви думаєте, у Донецьку розруха? А ось і ні!