У Києві у кривавому ДТП загинув співробітник Держохорони
31.08.2017 15:17

В українській столиці жертвою кривавої дорожньо-транспортної пригоди став працівник Управління державної охорони. Про це інформує replyua.net з посиланням на «ДТП Київ». За даними засобів масової інформації, інцидент трапився у нічний час на Столичному шосе. Водій мотоцикла саме повертався додому з роботи та прямував у бік Козина . В цей самий час з другорядної дороги виїхав і почав розвертатися таксист на Chevrolet Aveo. Автомобіль перегородив дорогу і мотоцикліст на швидкості влетів їй у бік. У повідомленні правоохоронців наголошується, що причиною смерті чоловіка стала важка черепно-мозкова травма, у нього струмом йшла кров з вуха та носа.

У водія автомобіля медики констатували різані рани голови, закриту черепно-мозкову травму і струс мозку, а також удари. На даний час він перебуває у лікарні. Пасажирка таксі серйозних травм не отримала.

Журналісти повідомили, що загиблий був працівником Управління державної охорони і колишнім охоронцем президента Петра Порошенка. Співробітники УДО цю інформацію частково підтвердили - він насправді був їхнім співробітником, однак до Порошенка відношення не мав, пише УНІАН.