Блогер: у Керченського мосту дійсно немає аналогів у світі
04.09.2017 23:21

Олександр Коваленко пояснює читачам свого персонального блогу чому Керченський міст дійсно можна назвати будівництвом століття та чому споруда не має аналогів у світі, - інформує новинний ресурс replyua.net.

Так, блогер нагадує, що проектна довжина Керченського мосту становить дев’ятнадцять кілометрів, що буде коштувати для російського бюджету $4 мільярда. Для порівняння блогер наводить вартість найдовшого у світі мосту - Даньян-Куньшаньського віадука - $1,42 мільярди при довжині в сто шістдесят чотири кілометри вісімсот метрів. Тобто, на міст, довжина якого перевищує довжину Керченського мосту у вісім з половиною разів, було витрачено втричі менше коштів. Більше того, незважаючи на доволі складні для будівництва умови, проект було завершено за два роки.

У даному контексті навіть не хочеться згадувати про те, що Керченський міст – просто гиблий проект, доля якого рано чи пізно зведеться до спокою на морському дні. Варто просто подивитись на технічні характеристики схожих споруд, їх вартість і дійти висновку, що будівництво Керченського мосту – черговий спосіб «розпилу» грошей. Вже зараз рівень обману росіян, які вірять у «будівництво століття», не має собі рівних. З огляду на все це можна констатувати: дійсно, Керченський міст не має аналогів у світі, - іронізує блогер.