Битва за Саакашвілі: нардепи перейшли до рішучих дій (фото)
10.09.2017 18:56

Народні депутати, які зараз супроводжують Міхеїла Саакашвілі, перейшли до рішучих дій.

Зокрема, вони готують заяву в поліцію Польщі і Генеральну прокуратуру, а також звернення до спікера українського парламенту Андрія Парубія.

Відповідне рішення було прийнято на нараді за участю Юлії Тимошенко, Сергія Власенка, Юрія Дерев’янка, Івана Крулько і екс-глави СБУ Валентина Наливайченка. Депутати мають намір поскаржитися на те, що їх заблокували в поїзді.

Крім цього, вони вимагають, щоб до них прибув український консул. Всього в поїзді знаходяться 11 народних депутатів.

Нагадаємо, в поїзді, в якому знаходиться Міхеїл Саакашвілі роблять оголошення, що в складі знаходиться людина, якій заборонено в’їзд на територію України. Нібито команду на це оголошення дала Національна поліція України, хоча там це заперечують.

«А ось крайнєю може виявитися якась Оксана Василівна Верхоляк – Чергова по станції Броди (ПАТ Укрзалізниця” Регіональна філія Львівська залізниця “ВСП” Рівненська Дирекція залізничих перевезень”), яка, за словами співробітників поїзної бригади, особисто дала доручення зупинити відправлення складу з Перемишля. Для довідки ДП “Інтерсіті” знаходиться в прямому підпорядкуванні ДП “Укрзалізниця”, робота якої координується першим віце-прем’єр міністром Степаном Кубівим», – коментує в Facebook народний депутат Мустафа Найєм.