АЗС ОККО опинилася у переліку «бодяжників» за підсумками перевірки Держпродслужби
13.09.2017 14:44

Протягом січня-березня 2016 року Держспоживінспекція на підставі звернень споживачів, які надійшли до територіальних органів з питань захисту прав споживачів у Вінницькій, Одеській, Закарпатській, Київській, Чернігівській областях та у Києві, провела позапланові перевірки якості нафтопродуктів та автозаправках роздрібних операторів. За підсумками перевірок, до порушників були застосовані санкції. Про це повідомили у Держпродспоживслужбі, пише Українська правда.

У переліку компаній, на АЗС яких де інспектори констатували неналежну якість пального опинилися такі відомі бренди, як ОККО та «Укрнафта».

Повний список «бодяжників» від Держпроду виглядає так: ПП "ОКО-нафтопродукт", ТОВ "Гарант експрес", ПАТ "Укрнафта", ТОВ "Пульс 24", ТОВ "Оріон"; у Запорізькій області — ПП "Фараон", ТОВ "Тего", ФОП Марічану Ю. Г., ТОВ "Подоніт", АФГ "Агро".

Нагадаємо, у жовтні 2016 року на АЗС ОККО Держпродспоживслужба перевіряла дизельне пальне. За підсумками тестування, 14,5 тис. л. Палива були забраковані, які такі, що не відповідали вимогам якості.

Також нагадаємо, останнмі часом АЗС ОККО водії стали звинувачувати у системному недоливі бензинів і ДП.