Справа кількох місяців: відома екстрасенс заявила, що Путіна дотискає невиліковна хвороба
17.09.2017 14:57

Юлія Мечникова («Битва екстрасенсів») вважає, що режим Путіна ще триватиме десь півроку. А потім в Росії буде анархія і хаос, передають Патріоти України з посиланням на ipnews.

Відомий український екстрасенс розповіла про те, що Путін дуже скоро помре через хворобу. У нього будуть сильні передсмертні муки. Вона упевнена в тому, що такому тирану не повинні з руки зійти всі його гріхи. Рано чи пізно його повинна наздогнати ненависть такої величезної кількості людей.

Знаменитий астролог Влад Росс, який передбачив анексію Криму, втечу Віктора Януковича і смерть його сина, теракти у Франції і багато інших подій заявив, що Путіна спіткає дуже сильна невдача в якихось міжнародних переговорах. При цьому його навіть можуть убити близькі люди. Астролог також говорив про те, що замах на нього не буде вдалим. Він правити буде до 2017 або ж 2018 року. Але, як відомо, планети можуть помилятися.

До Афонських старців, які вже тисячі років підтримують живу духовну традицію на святій горі Афон, не припиняє тягнутися ряд стражденних, бо устами їх говорить Бог — а значить, все, що вони говорять — істина.
Афонські старці наклали анафему за гріховні грабежі, обмани і прагнення до війни на президента РФ Володимира Путіна.
Анафема в християнстві означає відлучення єретиків або неприкаєних грішників від церкви з оголошенням довічного прокляття. Всього існує 19 пунктів за якими православна церква може накласти анафему, серед них і прагнення до війни.
Не є винятком і українські та російські політики, діячі культури і просто люди, яким мудреці відкрили завісу на майбутнє їхньої країни.
Отже, пропонуємо, ознайомиться з основними пророцтвами Афонських старців на найближче і подальше майбутнє.
1. Росія, незважаючи на свої прагнення відродитися новою імперією, зазнає краху. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський імператор протримається на троні лише 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і включаться в державу російську на правах незалежних територій.
2. Європа розділиться на два табори — Західний і Східний, але розпаду Євросоюзу не буде. У східне об’єднання увійдуть майже всі східнослов’янські країни: Польща, Чехія, Словаччина, Білорусь, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Україна, Угорщина, Румунія.
3. Янукович помре в 2017 році, правитель Росії Володимир Путін переживе його на 2 роки.