Чого чекати на цьому тижні? Гороскоп з 25 вересня по 1 жовтня
25.09.2017 10:23

Гороскоп на тиждень з 25 вересня по 1 жовтня 2017 для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Час, коли вам найкраще проявити економність і стриманість у бажаннях, що вимагають грошових витрат. У роботі слід дотримуватися чіткого плану, який треба скласти заздалегідь.

Телець

На цьому тижні вам, очевидно, належить часто когось на щось мотивувати, впливати на чужі свідомість і плани, брати на себе відповідальність за вчинки когось із оточуючих.

Близнюки

На цьому тижні настає час облаштувати своє гніздечко. Близнюкам варто зайнятися будівництвом. Ви можете купити що-небудь для будинку, а можете навіть зробити щось своїми руками, що обов'язково внесе частку затишку в ваше житло.

Рак

З огляду на ваші енергетичні особливості, астрологи зробили висновок, що цей тиждень може стати дуже і дуже нервовим для Раків. Ваш настрій може скакати то вгору, то вниз, доставляючи масу неприємностей.

Лев

Тиждень може принести сприятливі можливості, пов'язані з кар'єрою і поліпшенням матеріального становища. Але їх треба вчасно помітити і встигнути скористатися, так як ситуація може швидко змінитися на прямо протилежну.

Діва

На цьому тижні якась ваша омана зіграє вам на руку. Не виключено, що ви будете настільки переконані в своїх можливостях і здібностях, що не помітите якоїсь перешкоди і пройдете крізь неї, як гарячий ніж через масло.

Терези

Щось станеться, що притягне до вашої персони абсолютно всі погляди. Ви можете здобути славу хоча б серед вузького кола осіб. Постарайтеся, щоб вона була позитивною. На початку тижня Терезам зірки нададуть відмінні можливості. Не упускайте їх.

Скорпіон

Плутон допоможе налагодити зв'язки з оточуючими вас людьми, завести нові знайомства, що позитивно відіб'ється на любовних пошуках і виборі нової роботи. Уран же допоможе скоротити час від появи ідеї до її втілення в життя.

Стрілець

Підвищена енергійність, велика здатність до відновлення сил. Але енергетика і здоров'я постійно піддаються випробуванням. Періодично ви можете відчувати роздратування і нетерпіння, а імпульсивні вчинки збільшують ризик травм.

Козеріг

На цьому тижні якісь не залежні від вас події і обставини можуть підштовхнути вас до змін, до яких ви не тільки не готові, але яких взагалі не планували.

Водолій

Вороги Водоліїв почнуть активні дії на цьому тижні. Вони будуть постійно будувати підступи. Тому вам слід бути гранично уважними. Постарайтеся не присвячувати сторонніх людей у ​​свої плани і мрії.

Риби

Особливу увагу треба приділити їжі: в цей період йде накопичення енергетичних ресурсів. Їжа повинна давати енергію, але надлишок її може привести до збільшення обсягів тіла.