Кохана 4 роки вмовляла чоловіка взяти ще одну дружину, і він погодився
25.09.2017 20:16

Яка ж жінка після пологів не впадає у депресію?

Напевно, такої немає. Але всі зі своєю порожнечею всередині справляються різними способами: хтось занурюється у роботу, хтось починає займатися творчістю, хтось просто приймає вечорами ванну, аби розслабитися. Хтось, але не вона.

Після народження двох дітей 27-річна мешканка Флориди ДіАнна Рівас, як і годиться, впала у депресію і відчула порожнечу.

На думку жінки, заповнити порожнечу могли не чоловік та діти, а інша жінка! Усвідомивши це, ДіАнна почала вмовляти свого 28-річного чоловіка на ім’я Менні, взяти в сім’ю ще одну жінку – 20-річну Мелісу.

Спочатку чоловік був критично налаштований, але познайомившись з юною претенденткою, передумав. Тепер ці троє ділять не тільки ліжко, але і батьківські обов'язки по догляду за 7-річною донькою та 4-річним сином пари. Меліса в основному сидить вдома з дітьми, які вже називають її мамою.

ДіАнна, Менні і Мелісса планують зіграти весілля втрьох, хоча в їх штаті це незаконно. Але вони хочуть хоча б просто влаштувати «свято своєї любові».

До Мелісси я була жалюгідною, я відчувала порожнечу в житті, яку могла заповнити тільки інша жінка. Коли я вперше сказала про це Менні, він сказав, що це буде зрадою і сильно образився, що я хотіла бути з кимось ще. Я вмовляла його 4 роки, але тепер у нас є Мелісса, а у дітей дві мами, і ми щасливі, - каже ДіАнна.

Менні говорить, що йому головне, щоб його дружині ДіАнні було добре. До речі, від дітей вони нічого не приховують, і старша дочка вже стикалася з глузувань в школі через таку незвичайну сім'ю. Не прийняли такі зміни в їх житті і родичі.