П’ять найпоширеніших жіночих еротичних снів
27.09.2017 10:52

Сьогодні ми пропонуємо вам дізнатися психологічні пояснення найпоширеніших жіночих еротичних снів.

Отже, існує кілька основних жіночих сексуальних фантазій, які приходять до представниць прекрасної половини людства уві сні.

Я чоловік

Якщо жінці часто сниться, що вона привабливий чоловік, якого всі дуже хочуть, насправді це може означати, що в реальному житті в її оточенні існують занадто впевнені в собі чоловіки, з котрими вона конфліктує, однак на підсвідомості хоче бути такими, як вони.

Оральний секс з примусу

Коли жінці сниться, що її примушують займатися з партнером оральними ласками, на яву це може означати, що у неї існують невирішені конфлікти з чоловіком, який змушує її так поводитися уві сні.

Секс з жінкою

Досить поширена жіноча фантазія і, як наслідок, еротичний сон - чуттєвий секс або просто ласки з іншою жінкою. Зазвичай такі сни сигналізують про брак ніжності, тепла і розуміння, які хоч трохи може вгамувати одностатевий секс.

Таємний зв'язок

Секс у таємному зв'язку або з публічною людиною зазвичай відповідає за те, що в реальному житті у жінки існують якісь проблеми або справи, які поки вона не хоче афішувати.

Груповий секс

Секс уві сні з декількома чоловіками одночасно зазвичай символізує недолік визнання, уваги і впевненості в собі. Або чоловік жінки, або її батько - занижують її реальні можливості і разом з тим самооцінку.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.