Розробники сайту знайомств назвали найпопулярніший тип чоловіків у жінок
28.09.2017 10:33

Розробники британського додатку для знайомств Type провели дослідження на тему, які чоловіки найбільше подобаються сучасним жінкам, і виявили, що ті, у кого є татуювання. Дослідники вивчили статистку додатку і з'ясували, що "розписних" хлопців воліють дві третини дівчат.

Приблизно 64% ​​дівчат заявили, що, швидше за все, оберуть того, у кого на тілі є татуювання.

Однак в зворотному випадку все йде по-іншому: тільки 39% опитаних чоловіків заявили, що бачать свою обраницю покритою чорнилом. Популярність татуювань спостерігається і в одностатевих парах - і чоловіки, і жінки, які перебувають у таких відносинах, визнають наявність тату як оптимальний зовнішній вигляд. Деякі опитані говорили, що татуювання роблять людину унікальною.

Стів Брайсон, власник компанії Type, каже: У коледжі мені сподобалася дівчинка з великою татуюванням на спині. З тих пір я впевнений, що татуйовані дівчата більш веселі і доброзичливі.

Дослідники говорять про те, що були вельми здивовані результатами і ніяк не могли подумати про те, що сучасні хлопці та дівчата шукають собі партнерів не за якимось рисам зовнішності або характеру, а за наявністю малюнків на тілі.