Політолог: Навіть політик-олігарх Тимошенко має цього боятись
03.10.2017 09:09

Відомий політичний оглядач Павло Нусс на власній сторінці в соціальній мережі вказує на те, яке покарання має отримати лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко, - про це повідомляє видання replyua.net.

Так, політичний аналітик вказує, що Кодекс України про адміністративні правопорушення чітко визначає міру відповідальності, яку має понести Юлія Тимошенко за цирк з незаконним перетином державного кордону, влаштований нею та її прибічниками десятого вересня у пункті пропуску «Шегині».

Зокрема, за незаконний перетин українсько-польського кордону, вчинений групою осіб, лідерка «Батьківщини» повинна буде заплатити штраф у розмірі від трьох тисяч чотирьохсот до восьми тисяч п’ятисот гривень.

Що ж, таке покарання більш ніж ліберальне. За словами Нусса, він вважає, що всі ті, хто брав участь у «штурмі кордону», мали б провести у в’язницях років по три - п’ять, щоб повною мірою відчути всі «переваги» порушення закону. Поки політики вважають закон чимось непотрібним, таким, що не потребує поваги, життя в нашій державі кращим точно не стане.

Політичний оглядач переконаний, що кордон має бути недоторканим настільки, щоб навіть політик-олігарх Юлія Тимошенко боялась порушити його.