Блогер: Щось у заявах Саакашвілі не сходиться
04.10.2017 08:58

Як зауважує український блогер Аллан Левітов, відомий український політик Михеїл Саакашвілі робить заяви, які суперечать одна одній, - про це виданню replyua.net стало відомо з допису оглядача в соціальній мережі.

Так, Левітов звертає увагу користувачів мережі на певну непослідовність в діях та заявах колишнього очільника Одеської облдержадміністрації Михеїла Саакашвілі. Напружте мізки, панове: якщо Саакашвілі, як він сам неодноразово наголошував, втратив громадянство незаконно і є громадянином України, то чому ж, замість того, щоб скористатись наданими йому Конституцією гарантіями і звернутись з відповідним позовом до суду, зараз просить надання йому політичного притулку в Україні? – зауважує блогер.

Нагадаємо, Михеїл Саакашвілі втратив громадянство через те, що буцімто вказав у документах неправдиві відомості. Сам політик неодноразово заявляв, що хоче проникнути на територію України для того, щоб оскаржити відповідне рішення.

Проте, незважаючи на те, що з моменту незаконного перетину Саакашвілі і його прибічниками державного кордону минуло більше двадцяти днів, інформації про оскарження рішення про втрату ним громадянства ще не надходило.