В Україні найвища зарплата не голови Нацбанку і навіть не прем’єр-міністра
06.10.2017 12:54

За часів керівництва Партії регіонів в Україні набула популярності нова професія, яка прийшла з Заходу. Мова йде про політтехнологів. Чимало з відомих на сьогодні прізвищ політичних експертів було знайдено в так званій амбарній книзі Партії регіонів. Як повідомляє replyua.net, про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів політичний експерт, екс-депутат Партії регіонів В’ячеслав Чорновіл.

На запитання чи брав він особисто гроші від Партії регіонів за свої консультації з тих чи інших питань В’ячеслав Чорновіл відверто відповів, що брав, але не за консультації, а за відрядження в справах, пов’язаних з депутатською діяльністю.

«Коли тільки з’явилась в публічному просторі амбарна книга чимало політиків почали відбріхуватися, що вони не могли брати гроші від Партії регіонів і помилково опинилися в тій книзі. Я ж, насправді, сказав відверто, що я брав гроші. Це не були великі суми – мільйон чи півмільйона. Якби я там отримував постійну зарплату, то я б живим звідти не вийшов. Там є певні такі правила», – зауважив Чорновіл.

За його словами, серед тих політиків, яких ніколи б не можна було запідозрити у співпраці з Партією регіонів був «рухівець», голова Української народної партії Юрій Костенко, який теж, як виявилося, отримував немаленькі суми від Партії регіонів з свою політичну діяльність.