Нардеп:  РФ перемістила війну з Донбасу до мирних населених пунктів України
06.10.2017 14:37

В інтерв'ю журналістам видання «Апостроф» колишній командир полку «Азов», народний депутат Андрій Білецький заявив, що в даний час спостерігається поступове переміщення лінії фронту з Донбасу в середину країни, про що інформує replyua.net.

У тому числі, політик згадав про факти вбивства у Києві колишнього бійця антитерористичної операції Тимура Махаурі, журналіста Павла Шеремета, полковника ГУР Міноборони Максима Шаповала, а також загибель в Маріуполі контррозвідника СБУ Олександра Хараберюша.

«Війна поступово переноситься зі східних регіонів до Києва. І центральна влада, співробітники правоохоронних органів та силових служб виявилися повністю безпорадними в цьому», - вважає Білецький. Народний депутат стверджує, що російська ФСБ має великий досвід у політичних вбивствах.

«За часів Радянського Союзу контррозвідувальні органи з часів ЧК, НКВД були спрямовані на політичні вбивства, на дестабілізацію і подібні до того речі. Їхній досвід у цьому питанні дуже великий», - заявив лідер «Національного корпусу».

За словами Білецького, в Україні Москва займається безпрецедентною зачисткою офіцерського корпусу.