Цей чоловік спочатку займається сексом з роботом, а потім з дружиною
06.10.2017 22:30

Творець штучного інтелекту для секс-ляльок стверджує, що регулярні оргазми з його творіннями повернули до життя його шлюб, повідомляє Mirror.

Доктор Сержі Сантос - один з розробників гіперреалістичного секс-робота під назвою "Саманта". Лялька може створити емоційну близькість і працювати в різних режимах - починаючи від романічного і сексуального і закінчуючи сімейним. Вчений настільки натхненний своїми творіннями, що ділить з ними будинок, що знаходиться в Бразилії.

Крім того, Сантос регулярно випробовує продукцію на собі. За його словами, це не завдало шкоди його шлюбу, а, навпаки, поліпшило його.

Сержі Сантос каже: Коли я займаюся сексом з моєю дружиною, то більше не поспішаю і не закінчую через п'ять хвилин. Наш секс став ще палкіший, і дружина тільки рада.

Сантос заснував компанію Synthea Amatus в 2015 році і в найближчі тижні планує почати продажі своїх перших секс-роботів, вартість яких буде складати дві тисячі доларів. Їх особливість полягає в тому, що лялька реагує на дотики в різних частинах тіла.