Балаклава зазнала нового «каміння з неба»
10.10.2017 08:58

Як зазначає у своєму щоденному дайджесті Кримський Бандерівець, мешканці окупованої Балаклави мають нагоду на власній шкурі дізнатись у чому полягає те саме «каміння з неба», - про це інформує видання replyua.net.

Так, навіть севастопольські пропагандисти визнають, що балаклавські чиновники та бізнесмени вирішили «дотиснути» мешканців міста, які виступають проти надбудови над їх житлом ще трьох поверхів. Інвестор, якого ніхто не запрошував, практично узгодив план забудови з місцевими «чиновниками».

Більше того, окупанти заявили, що місцеві мешканці самі попросили зробити надбудову над їх домівкою. Як наголошує блогер, така заява нагадує йому «телефонне опитування» у новорічну ніч, у ході якого кримчани «погодились» сидіти без світла. Звісно, місцеві «ватники» зібрались писати листа Путіну.

Але навряд чи така епістолярна активність їм допоможе – здається, питання було узгоджено на найвищому рівні. Зокрема, російський віце-прем’єр Дмитро Рогозін поставив вимогу прибрати без жалю приватну власність мешканців з Балаклавської бухти, назвавши її «сараями».

Кримчани спробували нагадати, що перед так званим «референдумом» їм гарантували недоторканість приватної власності. Тим не менш, ці згадки не мають ніякої ваги – в окупованому Криму зрадники мають змогу повною мірою насолодитись «камінням з неба», - зауважує блогер.