Не торкайтеся, якщо побачите: смертельний вірус набирає обертів
11.10.2017 21:13

На Волині кількість випадків зараження тварин на сказ збільшується з кожним днем. Місцева влада вирішила боротися з проблемою радикально: спеціальні брикети, які є вакциною, скидають з літаків.

Як повідомляє портал Рoliteka, капсули розміром із сірникову коробку і повинні залучати диких тварин, які заносять болячку в людські двори. Однією вакцинації повинно вистачити на рік. Представники Госпродспотребслужби заявили, що це вимушений захід, оскільки випадки зараження катастрофічно почастішали.

"Лиса забігає на подвір'я і може з собака покусав, або напасти на людину. Якщо не надати своєчасну допомогу, то підсумок тоді летальний. Лікування від сказу немає, і людина приречена тільки на смерть" - розповів Сергій Войтюк, голова відділу облуправління.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.