Саакашвілі та Тимошенко використовують молоде покоління українських політиків у власних цілях - експерт
17.10.2017 14:25

Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько, коментуючи мітинг за "Велику політичну реформу", додавши, що реальні цілі старих політиків не співпадають з інтересами молоді та дуже часто не несуть жодних корисних змін для держави.

"Політична осінь виявилась дуже гарячою, в силу того, що не було проведено дострокові вибори. Через це політична енергія виходить через вулицю, протести та агресивну поведінку в залі Парламенту. Політики шукають можливості збільшити свої рейтинги, олігархи ж шукають можливості перерозподілу ринків та активів, або ж навпаки - захисту награбованого" – вважає Володимир Цибулько.

"Але, сьогоднішні активності біля Верховної Ради менше схожі на мітинг, а більше на гучне медійне відпрацювання отриманих гонорарів. Хоча не варто усіх грести одним гребінцем, адже молоді депутати, єврооптимісти та НГОшники можуть і не знати про отримані від Коломойського та Фірташа ресурси для дестабілізації. В той же час, "старі політичні вовки" Тимошенко та Саакашвілі могли і кошти розподілити і молодь використати у власних політичних цілях" – вважає політолог.

"Взагалі, варто відмітити, що союз сил, які сьогодні блокують Парламент, дуже неприродній, і по своєму кадровому складу, і по ідеологічному напрямку, через що, скоріш за все, довго він не протягне і розсвариться уже в найближчий час. Що насправді негативно відобразиться на українській опозиції. Яка б замість гри в бутафорію, мала б вибудовувати чітку позицію та готувати альтернативні якісні законопроекти " – додав Цибулько.

Нагадаємо, що сьогодні активи Приватбанку почали виставляти на продаж.