Загадкова смерть російського актора: з’явилися шокуючі деталі останніх днів
18.10.2017 05:15

З’явилися подробиці про останні дні життя відомого російського актора, який помер на минулих вихідних.

Деталі розкрив колишній пацієнт реабілітаційного центру, в якому помер актор Дмитро Мар’янов.

“У мене є друг, який звідти недавно виписався. Він сам нібито бачив, як його привезли. У нього була біла гарячка. Він там шукав якийсь ноутбук весь час, протягом двох днів, чи що. Йому дали якийсь ноутбук , він хотів там щось розірвати”, – розповідає екс-пацієнт клініки.

Також за його словами, акторові давали галоперидол, щоб він не буянив. Крім того, він додав, що в реабілітаційному центрі утримують “безвольних” людей.

“Це якесь свавілля. Поки у людини гроші є, вони будуть розводити. В клініці немає медичного персоналу. Єдиний лікар – керівник центру” Фенікс “Оксана Бонданова”, – додав він.

Нагадаємо, актор Дмитро Мар’янов помер 15 жовтня у віці 47 років. Як повідомлялося, швидку артисту викликали з реабілітаційного центру, де Мар’янов перебував протягом декількох днів.

Примітно, що відразу після смерті актора, доступ до сайту клініку був закритий. Однак, в мережі вдалося знайти фото, на яких можна побачити, в яких умовах утримувалися пацієнти реабілітаційного центру.

Зокрема, відвідувачі могли скористатися тренажерним залом, щоб залишатися в тонусі. Для спільних вечорів була передбачена велика їдальня. Загальний інтер’єр було виконано у дачно-мисливському стилі.