У родині Шукшиних драма
21.10.2017 08:21

Вагітна невістка відомої актриси і телеведучої Марії Шукшиної Фрейя Зильбер розповіла, що 19-річний син зірки Макар Касаткін жорстоко побив її і вигнав з дому.

Так, Фрейя залишилася одна в чужому місті, їй нема де жити, у неї зовсім немає грошей. Її красивий роман зі спадкоємцем артистичної династії закінчився гучним скандалом прямо в квартирі Макара.

Фрейя написала заяву до поліції. Також, вона звинуватила колишнього нареченого не тільки в побитті і загрозах, а й в торгівлі забороненими препаратами. У квартирі юнаки пройшов обшук, а сам він був затриманий і доставлений до відділку.

За словами дівчини, з Макаром вони познайомилися через соцмережі. Домовилися погуляти, зустрілися, і з того ж дня, власне, жили разом.” З його мамою я так і не познайомилася. Спочатку все було ідеально, грошей було багато. Потім у нього почалися проблеми з роботою . А я сиділа вдома, готувала і прибирала. До цього я працювала барменом, він не хотів, щоб я чимось займалася. Приносив наркотики, ми вживали разом”, – говорить вона.

Відзначається, що до знайомства з Макаром дівчина вже пробувала наркотики: “Пару раз, ще в школі”.

Дівчина заявила, що Макар не тільки вживав заборонені речовини, він ще і продавав їх.

Відомо, що Барі Алібасов заступився за сім’ю Шукшина. Він сказав, що Макара знає з дитинства. Знайома йому і ця дівчина, у якої це, виявляється, не перша вагітність. У неї вже є дочка, яку вона народила в 14 років. Чомусь Фрейя називає її сестрою. А живе дівчинка в Барнаулі з мамою Зильбер.

Тим часом після звинувачень Фрейі, Макар опинився в поліцейській дільниці.

Двоюрідного брата Василя Шукшина теж звинувачували в поширенні наркотиків. Василь давно не бачився з братом, тому не може сказати нічого в його захист. Василя кілька років назад зі скандалом вигнали з квартири бабусі Лідії Федосєєвої-Шукшиної, тому він зараз не спілкується з родичами.