Ветеран АТО розкрив очі українцям на справжню причину трагедії у Харкові
21.10.2017 21:33

Аварійність на наших дорогах – річ не нова, але іноді ДТП спричиняють настільки широкий резонанс у суспільстві, що за судовим процесом над винуватцями починає слідкувати вся країна. Так, як це відбувається із Оленою Зайцевою, водійкою елітного авто, під колесами якого загинула вдова та донька героя АТО Володимира Янчука.

Звернув увагу на те, як просувається розслідування, відомий громадський діяч, військовий з передової Леонід Маслов. На своїй сторінці у Facebook він запевнив: губи і Lexus – іще не виправдання, якщо на твоїй совісті такий страшний злочин. При цьому, ненависті до жінки він не відчуває, просто обурюється такою цинічністю її ставлення:

"Жалю немає…. Є покарання - думаю, 10 отримає через 3-5 років вийде. Невелика трагедія - три рочки посидіти. У порівнянні зі стражданнями і втратами людей …немає значення, які губи і автомобіль ", - підкреслив він.

На думку Маслова, вбивати дітей наших воїнів на мирній території, тільки тому, що ти сидиш за кермом елітного авто – сумнівний привід для виправдання не тільки перед суддями, а й перед родинами жертв зокрема:

"Огидно, що величезна кількість моїх співвітчизників до цього прагнуть. Що насправді хтось цій нікчемності заздрив..І всякі Шуфричі будуть продовжувати це робити ", - бідкається військовий.