Чоловіки ніколи не зізнаються вам у цьому
22.10.2017 13:45

Існує думка, що в кожній жінці повинна бути загадка. Однак не варто забувати і про чоловіків. Про що можуть мовчати наші спутники?

Основні секрети чоловіків:

1. Чоловіки сприймають жінок так, як жінки сприймають самі себе. Впевненість у собі робить жінку у фізичному плані набагато привабливіше.

2. Для чоловіка не важливо, одягається жінка по останньому слову моди чи ні.

3. "Бути чоловіком" в очах жінки важливо кожному. Саме тому сильна стать завжди береться вирішувати будь-яку проблему, навіть якщо вона не впевненена в успіху.

4. Чоловік не любить визнавати своїх невдач. Він просто не може дозволити собі сказати другові або дівчині, що якась річ йому не по кишені.

5. Чоловіки не з тих, хто відкрито демонструє свої почуття, надмірна ніжність може їх дратувати.

6. Легкий флірт, посмішки, жарти - лише ознака того, що дівчина цікавить чоловіка, але це ще не означає, що він - ваша пара.

7. Чоловіки так само очікують компліментів, визнання в любові і теплих поглядах, адже такі прості дрібниці можуть сильно змінити відносини між людьми.

8. Чоловіки люблять дивитися жіночі передачі просто для того, щоб розслабитися.

9. Чоловіки зізнаються, що бояться темряви, павуків чи клоунів, щоб зайвий раз не показувати свою слабкість.

10. Чоловік не піде, якщо він захоплений.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.