Суд над Зайцевою: юристи спрогнозували розвиток подій
22.10.2017 14:09

Третю добу заголовки новин усіх українських ЗМІ рясніють іменем 20-річної мажорки Олени Зайцевої, яка за кермом елітного позашляховика знесла натовп пішоходів у центрі Харкова та вбила шістьох людей. Її затримали та обрали запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців. Однак юристи гучно заявляють, що її захист вже зовсім скоро поверне справу в інше русло та з обвинуваченої можуть зняти усі підозри.

Про це в ефірі телеканалу NewsOne говорить відома кримінолог Анна Маляр.

Юрист запевняє, що адвокати Зайцевої настільки "професійно працюють" з цією справою, що вже через місяць можуть добитися звільнення дівчини.

"Наш кримінальний процес і так на боці людини, яка скоїла злочин. Я думаю, що ще два-три засідання або ще місяць слідства, і на стороні Зайцевої працюватимуть такі адвокати-титани, які розіб'ють це звинувачення. Так як, то, що сьогодні було в суді - там є, з чим попрацювати захисту, щоб з неї зняли обвинувачення. І я думаю, що це буде зроблено", - говорить кримінолог.

Не виключено, що захист Зайцевої "добряче попрацював" із потерпілими, тому юрист рекомендує рідним жертв найняти хороших адвокатів, інакше, їм самотужки не впоратися.