Кривава жесть! Неадекват влаштував різанину у київському метро
26.10.2017 20:45

У столичній підземці відбулась кривава подія, учасниками якої стали члени громадської організації "Національна дружина".

Як повідомили в прес-службі організації, інцидент стався ще 20 жовтня на станції метро "Дорогожичі". Двоє хлопців, колишні учасники АТО з позивними "Адік" і "Десантура" зайшовши в вагон, побачили "баригу", з яким раніше вже мали конфлікт через те, що він продавав наркотики малолітнім. Останній впізнав бійців, і, діставши ніж, накинувся на хлопців та почав наносити удари.

"Якби це були непідготовлені люди, смертельні наслідки були б неминучі. Десантура був важко поранений, Адік застосував травматичну зброю. Стріляв по ногах і в руку, але нападник був під наркотичними препаратами, тому це не зупинило його", – йдеться в повідомленні.

Після цього "барига" намагався втекти, але нацдружинники скрутили його біля виходу з метро. Пізніше прийшла поліція, яка не поспішала одягати наручники на затриманого.

Уже пізніше при обшуку у нападника знайшли кілька пакетів трави та інші речовини, схожі на наркотики. Наразі затриманий перебуває в поліції.

Пораненому "Десантурі" надали медичну допомогу.