Не житиме, її вб’ють: Зайцевій загрожує безжалісний самосуд
27.10.2017 10:39

Новина про те, що в лікарні померла постраждала в ДТП на вулиці Сумській 20-річна Діана Берченко, сколихнула соціальні мережі.

Українці масово висловлюють співчуття родині, на долю якої випала важке горе, адже сестра Діани Оксана наразі перебуває у важкому стані після жахливої ДТП. Крім того, аварія забрала життя чоловіка Оксани, з яким вони одружилися лише 4 місяці тому.

Однак крім скорботи в соцмережах можна помітити хвилю обурення, що подекуди переросла в ненависть до Олени Зайцевої, яку називають винуватицею ДТП. Нерідкістю є страшні передбачення і побажання на її адресу.

«Якщо цю тварину з «Лексуса» випустять навіть в кінці грудня…. їй не жити – її вбьють! Ще не знаємо, що з вагітною і дитинкою… та не зрозуміло, що з Оксаною, дуже важкі тілесні ушкодження( на місці адвоката, те бабло яке вона отримає за цю справу взагалі не варте – бо це криваве бабло за вбивство!!! Гидота адвокатша – якщо вона захищає вбивцю!!!», «тварюка з Лексуса! Що б твоє життя на землі стало для тебе пеклом», – йдеться в повідомленнях обурених українців.

«Люди, вона не зміниться… Її потрібно ізолювати від суспільства до довічного ув’язнення. Я б її сама просто придушила. Такі нелюди нічого не відчувають,іншого слова не підберу. Смертна кара,що завгодно,тільки не жити їй на цьому світі. Яке горе! Вічна пам’ять загиблим,а рідним терпіння», «Щоб тій тварі-наркоманці снилося кожної ночі. Су*а така,стільки людей положила», «Мразота!!! Шити тобі фуфайки до кінця своїх днів!!!!», – пишуть у мережі.

На думку деяких користувачів, Зайцева заслужила довічного ув’язнення: «Жах, цю Зайцеву посадити довічно треба за дві аварії падлюка наркоманка, цим студенткам вічна пам’ять Діані Берченко і Насті Сокіл з мамою і інші».

Інші ж навіть вважають, що в цій ситуації доречний самосуд: «Самосуд – це саме справедливе в цьому випадку!», «Я думаю, що її потрібно покарати… як вона покарала людей, позбавивши її життя!».