Жінки використовують ці хитрощі заради яскравих відчуттів
28.10.2017 09:58

Дослідники з США вирішили провести опитування, щоб дізнатися, за допомогою яких прийомів жінки переконують партнерів відмовитися від контрацепції.

Результати опублікували в журналі The Journal of Sex Research. В опитуванні брали участь жінки у віці від 18 до 21 року. Підсумок показав, що більшість жінок запевняла чоловіка в тому, що для нього не виникне ніяких ризиків. Вони також часто використовували для цього способи спокушання.

Крім того вчені вказують на те, що вживання алкоголю перед статевим актом знижує у чоловіків тривогу з приводу передачі різних венеричних захворювань.

Експерти акцентую т увагу на необхідності проведення спеціальних програм для жінок, які пояснювали б їм всі можливі ризики для життя через відмову від запобігання.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.