Гороскоп на тиждень з 30 жовтня по 5 листопада 2017
30.10.2017 10:50

Тижневий гороскоп для знаків зодіаку з 30 жовтня по 5 листопада 2017.

Гороскоп для Овнів

Посилення енергетики Овнів повинно відбуватися рівномірно, без нервового напруження. Займайтеся улюбленими справами і фізичними тренуваннями побільше цього тижня.

Ваша удача буде з вами протягом всіх семи днів, тому що Плутон стане найважливішою планетою для вас.

Під впливом Козерога він залишиться помірно активним, тому основне джерело позитиву буде виходити від вашого найближчого оточення.

Люди нададуть вам теплий прийом, так що жити стане набагато простіше багатьом з вас.

Є невелика вірогідність, що допомоги ви не дочекаєтеся, але зате ще менше буде можливість того, що вам хтось заважатиме. Ви перебуватимете в повній гармонії з вашою другою половинкою.

У тих, хто знаходиться в пошуках, буде більше шансів на успіх, тому не сумнівайтеся в собі жодної секунди.

Гороскоп для Тельців

Прийшла пора задуматися про свою карму. Все, що ви робили в минулому, в найближчі сім днів може знайти вихід у будь-яких справах.

Зверніть увагу на те, що ви зробили поганого колись, щоб зараз це вас не турбувало занадто сильно. Платити за рахунками доводиться всім за свої проступки і зради, за помилки та інше.

Від вас цього вимагати може негативний Марс. З понеділка по неділю він буде перебувати в Терезах.

Звичайно, планета буде повністю позбавлена ​​своїх сил, проте немає жодних гарантій того, що невдачі обійдуть вас стороною. У кожної дії є протидія – так говорить один із законів Всесвіту.

Вам потрібно пам’ятати про те, що хороші справи здатні породити ще більше позитиву. Не ображайтеся на близьких людей і не будьте егоїстами зараз. Вам потрібно навчитися бути більш вдячними за все.

Гороскоп для Близнюків

Вам пощастило, тому що Меркурій цього тижня править балом. Ця планета здатна на багато що заради вас, однак чекати допомоги від неї можна тільки в перші шість днів.

У неділю Меркурій здійснить перехід в Знак Стрільця, тому повністю позбудеться своєї сили. До 5 листопада він перебуватиме у Скорпіоні, зберігаючи помірну активність.

Це допоможе вам знайти своє призначення і вирішити складні дилеми, пов’язані з пошуком свого місця в цьому житті.

Удача буде з вами, тому можна буде дозволити собі дорогі покупки і невеликі авантюри, зміна іміджу, флірт.

Нові починання теж підуть на користь Близнюкам, але всю цю метушню і активність краще призупинити в неділю. В останній день тижня краще просто відпочити від усього.

Гороскоп для Раків

Це буде дуже позитивний для вас тиждень, тому що Місяць буде сильним більшу частину часу. 30 і 31 жовтня він перебуватиме у Знаку Риб.

Це означає, що сила її виявиться вищою за середню, так що понеділок і вівторок краще присвятити роботі і творчості. Ще більш потужними днями в плані енергетики будуть субота і неділя, 4 і 5 листопада.

У вихідні постарайтеся не втрачати бажання працювати і ставати краще. Аура людини – крихкий механізм, тому не забувайте і про відпочинок.

З 1 по 3 листопада Місяць в Овні буде помірним, так що ці дні будуть дуже спокійними і розміреними. Найкраще їх присвятити любові або її пошукам.

Мало хто може в короткі терміни перебудовувати свій настрій, але цього тижня вам краще чергувати роботу, любов, хобі та фінансові справи. Вбити двох зайців одночасно не вийде, але по черзі – будь ласка.

Гороскоп для Левів

Сатурн бере кермо влади у свої руки цього тижня. Це означає, що ваші справи можуть зазнати фіаско. З 30 жовтня по 5 листопада Сатурн перебуватиме у Стрільці, тому охоронить свою помірну активність.

31 жовтня він буде в квадратурі з Місяцем, що зробить день по-справжньому небезпечним для вас. Полуквадратура з Сонцем 2 листопада зробить вас більш щасливими.

3 числа секстіль з Венерою, навпаки, забере всю удачу у Львів і зробить вас нервовими, імпульсивними.

Вади та слабкості є у всіх Знаків Зодіаку. Левам свої недоліки приховувати важко, тому навчіться просити прощення за різкі слова, за наказовий тон, за егоїзм.

Будьте щирими, тоді все навколо зможуть вас зрозуміти і пробачити за кожну провину, великий і маленький, образливий і не дуже. Якщо ви зможете змусити себе бути уважнішим до інших, то все буде добре.

Гороскоп для Дів

Найчастіше ви самі програмуєте себе на бідність. Цього тижня так і буде, якщо ви не примусите себе думати про майбутнє позитивно. Юпітер стане головною планетою, тому його перебування у Скорпіоні буде негативним для вас.

Можливо, низка перемог припиниться, але відновити її допоможе впевненість в собі і надія на світле майбутнє. 3 листопада Юпітер і Плутон будуть в дуже негативному для вас аспекті.

Так що в цей день вам потрібно буде ще й цуратися людей.

Цей тиждень має бути присвячений справам, роботі і фінансів. Покупки поки відкладіть і не приймайте занадто серйозних рішень.

Обережність стане вашим щасливим квитком у фінансовий рай. Є ймовірність, що вас наздоженуть випадкові витрати і непередбачені грошові втрати.

Гороскоп для Терезів

Нептун у Рибах буде сильним і найактуальнішим цього тижня. Вам потрібно пам’ятати про те, що думки матеріальні. Нептун зробить їх ще більш важливими, трансформуючи в навколишню дійсність.

Ще більшого значення потрібно надавати тому, що ви говорите. Не давайте порожніх обіцянок людям, яких любите і поважаєте. Живіть у гармонії з самими собою.

4 листопада стане найпозитивнішим днем ​​для вас через полутораквадратуру Венери і Нептуна. Такий аспект піде на користь вашому настрою.

Використовуйте цей день для того, щоб досягти успіху в любові і стати ближче до ваших рідних. Астрологи зазначають, що в суботу можна і навіть потрібно запрошувати гостей і влаштовувати невеликі свята, збори друзів і родичів.

Гороскоп для Скорпіонів

Щаслива людина – успішна людина. Заважати вашим успіхам в любові і справах буде цього тижня Венера. Її стабільна сильна енергетика, спровокована перебуванням у Терезах, негативно вплине на вас. Ненависть, злість і ревнощі можуть затуманити ваш розум.

Щоб уникнути кровопролитної війни за любов і гроші, вам потрібно буде просто відпустити образи і взяти власні емоції під контроль.

Венера 3 листопада буде в негативному аспекті з Сатурном, так що п’ятниця буде ще більш небезпечною. Подвійний аспект з Ураном і Нептуном в суботу допоможе вам підвести підсумки тижня і зробити правильні висновки про себе і свої можливості.

Ніхто не повинен пхати свого носа у ваші справи, але і ви сконцентруйтеся на собі, а не на інших людях.

Гороскоп для Стрільців

Вам абсолютно не потрібно знати майбутнє, щоб бути на крок попереду всіх інших людей у ці сім днів. Потрібно лише навчитися правильно витрачати внутрішню енергію.

Уран в Овні стане головною планетою для Стрільців, тому його нейтральна по силі і негативна за якістю енергетика змусить вас поринути в хаос.

Уникнути негараздів можна буде обережністю у всьому і правильним плануванням справ. Не розмінюйтесь на дрібниці, не біжіть попереду паровоза.

Найкраща робота в такі періоди – це робота над собою. У всіх людей є якісь аспекти життя, в яких завжди потрібно робити зусилля над собою для збереження успіху.

У ці сім днів постарайтеся наблизитися до ідеалу, ставши кращим. Усуньте найбільш настирливі страхи, невпевненість в собі і все, що заважає вам розкритися повністю.

Це гарний час для розкриття талантів і пошуку нових захоплень.

Гороскоп для Козерогів

Місяць цього тижня буде головним у всьому для вас, на думку астрологів. Це погана новина, тому що супутник Землі активізує свої сили і буде сильним весь цей час.

Проблеми через це будуть постійно вас наздоганяти в найбільш незручні моменти. Саме в цей період вам краще перейти від наступу до захисту. Глуха оборона і підвищене терпіння стануть вашими найкращими супутниками.

Вихідні, 4 і 5 листопада, стануть найнебезпечнішими днями для вас. Намагайтеся не концентрувати свою увагу на майбутньому.

Живіть одним днем, тому що зайві надії будуть тільки заважати здоровому глузду.

Лише в середині тижня енергетичний дисонанс трохи ослабне, так що працюйте, не покладаючи рук. Не варто бути вимогливими зараз, особливо до себе.

Гороскоп для Водоліїв

Сонце бере ініціативу у свої руки. Весь тиждень воно буде повністю ослабленим у сузір’ї Скорпіона. Це дуже хороші новини, тому що вам можна буде сконцентруватися на всіх своїх проблемах, щоб вирішити їх якомога швидше.

Навіть якщо у вашому житті зараз криза, цей тиждень може стати дуже сприятливим часом для вас. Головне – не починати нічого робити, якщо ви не впевнені в позитивному результаті.

З іншого боку, якщо все вказує на сприятливий результат тієї чи іншої справи, то краще не баритися зайвий раз.

Ваш запал і мудрість об’єднаються в єдине ціле, створивши максимально позитивні умови для виконання завдань, в яких ви є майстрами.

Прислухайтеся до інтуїції, але вкрай обережно. Якщо справа стосується любові, то шосте відчуття навряд чи вас обдурить. У фінансовій сфері, навпаки, логіка буде у пріоритеті.

Гороскоп для Риб

Меркурій у Скорпіоні небезпечний для вас, тому що цього тижня йому вистачить сил направити вас по хибному шляху. Потрібно більше часу приділяти сім’ї, рідним, друзям, другій половинці. Прийшов час віддавати, а не брати дари.

Ви для кого-то можете стати останньою надією, дуже важливою людиною. Не бійтеся робити добро – воно повернеться до вас у двократному розмірі потім.

Останній день тижня стане найбільш позитивним, тому що Меркурій перейде у Знак Стрільця.

5 листопада сила планети різко впаде, а для вас відкриються можливості залучення любові, грошей і просто досягнення будь-яких своїх цілей.

Неділі може бути мало, проте можна використовувати цей час для планування, самоаналізу, відновлення сил перед початком нового тижня.