Гороскоп для всіх знаків зодіаку на листопад 2017
09.11.2017 05:14

Детальний гороскоп на місяць склала астролог Людмила Халанська.

Гороскоп для Овнів

Найбільш значущим для всіх Овнів у листопаді стане вплив Марсу, який весь місяць буде створювати опозицію з вашим знаком.

Опозиція Марса провокує труднощі у відносинах з людьми, зайву поспішність у діях, ігнорування чужих інтересів, і, як наслідок, сварки і спалахи гніву.

Щоб згладити негативний вплив Марсу, слід перенаправити свою енергію на вирішення інших, не пов’язаних з іншими людьми, завдань.

На щастя, ця ситуація тимчасова: на початку місяця вона торкнеться тих, хто народився у першій половині знаку Овен, а у другій половині листопада – тих, хто відноситься до квітневих Овнів.

Овни, що народилися у середині знаку (після 5 квітня), продовжать перебувати під негативним впливом Плутону, а значить, у їх житті можуть відбуватися не надто приємні зміни.

На щастя, у 20-х числах листопада Сонце перейде у знак Стрільця – для Овнів це дружній знак, а значить, можна буде розраховувати на сприяння у всіх починаннях.

Гороскоп для Тельців

Листопад – не найсприятливіший час для Тельців: весь місяць ви будете піддаватися атаці відразу декількох планет, що знаходяться в опозиції з вашим знаком.

Сонце, Венера, Юпітер створять досить напружену обстановку, яка зажадає від всіх Тельців стриманості, навіть скромності, зосередженості на головному, розуміння того, що ви не завжди можете бути праві. Образи і розчарування, перешкоди у досягненні цілей – все це, на жаль, можливо для вас у листопаді.

Але все ж серйозних проблем, на щастя, не станеться. Весь негатив, здебільшого, відіб’ється лише на ваших емоціях і настрої. Тому постарайтеся не зациклюватися на поганому, і свідомо створюйте навколо себе позитивну обстановку.

Гороскоп для Близнюків

Близнюки у листопаді продовжують користуватися благотворним впливом Білого Місяця, або інакше Селени. Поки Селена гостює у Близнюках, з ними нічого поганого трапитися не може. У листопаді це буде актуально для Близнюків, які народилися у червні.

Взагалі більшу частину часу листопад буде позитивним для Близнюків. Лише у 20-х числах місяця, коли Сонце перейде у знак Стрільця, Близнюки зможуть відчути деяку напругу і труднощі у соціальній реалізації.

Але все ж найсильнішим аспектом листопаду для Близнюків буде гармонійний аспект з Марсом. Особливо він вплине на народжених у середині і наприкінці знака Близнюки і проявить себе у вигляді позитивної енергії, високої цілеспрямованості і здатності реалізувати свої починання. Ви зможете взятися за будь-яку продуктивну роботу, домогтися бажаних результатів і, взагалі, жити у гармонії і задоволенні від власної діяльності.

Гороскоп для Раків

Досить складна астрологічна ситуація складеться для Раків у листопаді. З одного боку, тривають багатомісячні негативні аспекти від Плутона і Урана.

З іншого боку, у листопаді до цих планет додасться сильне напруження від Марсу – теж не найсприятливішої планети в астрології. Іншими словами, вам доведеться долати чималий тиск ззовні і протистояти викликам. При цьому Марс буде змушувати вас діяти не завжди вірно, може провокувати агресію і підштовхувати до необачних вчинків.

Щоб протистояти негативному впливу Марса, треба в усьому проявляти терпіння і свідоме самообмеження. А також дотримуватися суворої дисципліни, щоб вся ваша енергія була спрямована на досягнення цілей, а не на руйнівні дії.

Крім того, у листопаді Раки будуть користуватися найдоброчиннішими, гармонійними аспектами відразу від трьох важливих небесних тіл: Сонця, Венери та Юпітера. Це положення обіцяє багато приємних моментів, особливо в особистому житті, в стосунках з людьми, а також у матеріальній сфері. Можливі найрізноманітніші прояви такої астрологічної ситуації: від покупки дорогих речей до заручин або доленосної зустрічі.

Щось радісне у вашому житті обов’язково станеться!

Гороскоп для Левів

Леви в листопаді також виявляться то в плюсі, то в мінусі. Весь місяць ви будете перебувати під негативним впливом Сонця, Венери і Юпітера. Відносини з людьми можуть будуватися не так, як вам хотілося. Те ж стосується і ваших матеріальних починань: не все, на що ви розраховували, отримаєте.

У той же час успіх багатьох справ виявиться саме в ваших руках. Тобто все, чого ви захочете, вам доведеться добувати власними зусиллями. І ось тут промахів вже бути не повинно – цьому посприяє Марс, з яким у Львів у листопаді складається гармонійний аспект.

Весь місяць ви будете відчувати прилив сил і бажання зробити що-небудь істотне і корисне. Не втрачайте часу, дійте сміливо і рішуче, незважаючи на труднощі!

Гороскоп для Дів

Діви в листопаді продовжують отримувати задоволення від життя. Практично всі планети, а також Сонце, будуть сприяти вашому благополуччю. Виняток становитиме лише остання декада листопада, коли Сонце покине знак Скорпіона і почне створювати деяку напругу по відношенню до Дів, особливо народженим на початку знаку, у серпні.

В іншому листопад не представляє ніяких проблем для Дів, тому сміливо робіть будь-які дії і реалізуйте намічені плани. Однак не давайте втягнути себе в авантюри і ретельно перевіряйте інформацію, перш ніж на щось зважитися: Нептун все ще перебуває в опозиції з вашим знаком.

Це тривалий аспект, він буде діяти ще багато місяців, і весь цей час вам слід проявляти пильність і зберігати тверезий погляд на життя.

Зате цей же аспект може допомогти вам реалізувати найнеймовірніші мрії і бажання. А листопада як не можна краще підходить для такого втілення!

Гороскоп для Терезів

Насиченим стане листопад для Терезів – практично всі планети створять ті чи інші аспекти з вашим знаком. Таким чином, нудним листопад для вас точно не буде, а ось успішність його безпосередньо залежить від дати вашого народження.

Для народжених на початку знаку Терези (у вересні) найбільш активним і вдалим виявиться закінчення листопада. Для всіх інших Терезів (жовтневих) подієвим може стати весь листопад, а успіх буде залежати від ваших особистих дій.

Найзначнішим в цьому місяці для Терезів продовжує залишатися Марс – він як і раніше проходить по вашому знаку. Тому сидіти склавши руки Терезам у листопаді не доведеться. Але у всіх діях слід бути обачними і пам’ятати, що Плутон та Уран продовжують свій негативний вплив на пізніші Терези – на тих, хто народився у другій декаді жовтня.

У цих Терезів все ще триває не надто приємний період, тому їх рішення і вчинки повинні бути особливо добре продуманими і зваженими. Не рубайте з плеча і не робіть необачне. Спокуса все зруйнувати і почати спочатку поки не призведе до бажаного результату.

Гороскоп для Скорпіонів

Скорпіони у листопаді – іменинники! І не тільки тому, що дві третини Скорпіонів в листопаді святкують свій день народження, але і через унікального період з астрологічної точки зору.

Венера весь місяць буде милостиво висвітлювати своєю присутністю саме ваш знак. Але ж крім Венери у Скорпіоні як і раніше перебуває Юпітер – король успіху і примноження.

Ця солодка парочка просто зобов’язана обдарувати вас своїми щедротами! Не упускайте таку прекрасну можливість і обов’язково здійсните у листопаді свою заповітну мрію. Дозвольте собі царський подарунок до дня народження.

Різні цінні і навіть дорогі придбання і предмети розкоші, а також все, що так чи інакше пов’язане з красою, будь то стрижка у дорогого перукаря або абонемент у фітнес клуб, безсумнівно, виявляться зараз доречними і принесуть вам багато радості.

Гороскоп для Стрільців

Стрільці в листопаді будуть перебувати в передчутті сприятливого періоду, який зовсім скоро настане у їх житті. Для народжених у листопаді Стрільців цей період настане раніше, ніж для інших представників знаку – вже в кінці місяця.

Зате грудневі Стрільці в повній мірі можуть скористатися гармонійним аспектом Марса, який допоможе вам раціонально і без особливих проблем розподілити свої сили для досягнення поточних цілей.

Виняток становить невелика частина Стрільців, народжених наприкінці знаку (після 15 грудня): на вас все ще впливає Сатурн, який дуже повільно залишає ваш знак.

Поки Сатурн йде за останніми градусам Стрільця, ця частина представників знака не зможе вільно діяти і буде відчувати певні обмеження. Різні заборони та приписи або диктат з боку старших і вищих не дозволять вам розгорнутися на повну силу.

Але все ж благотворний вплив Марса незабаром допоможе і цій частині Стрільців подолати перешкоди.

Гороскоп для Козерогів

Козероги у листопаді продовжують перебувати у складному становищі, яке, втім, має стати для них звичним, оскільки Плутон вже довгий час змушує вас пристосовуватися до не завжди запланованих змін.

Однак у листопаді до Плутона додасться ще два негативних аспекти, які ускладнюють життя представникам вашого знаку. Один з них буде походити від Марса, тому приготуйтеся до безлічі перешкод у вашій діяльності, а краще взагалі відкладіть серйозні справи на потім.

Зате в тому, що стосується відносин з людьми і особливо романтичних відносин, Козероги будуть успішними – за це відповідає гармонійний аспект з Юпітером і Венерою.

Обидві зазначені планети весь листопад будуть створювати сприятливу обстановку для отримання вами подарунків та інших знаків уваги. Це благотворно вплине на ваше самопочуття і зовнішність, порадують матеріально.

Взагалі, у листопаді Козерогам вдасться досягти більшого не завдяки власним зусиллям, а у результаті приношень від інших і від самої долі.

Гороскоп для Водоліїв

Листопад може оберігти Водоліїв від впливу найбільш негативних астрологічних аспектів. Загальний фон життя у вас тому буде цілком благополучним.

Більш того, Марс у листопаді створить гармонійний аспект зі знаком Водолія, що позитивно позначиться на будь-якій вашій діяльності: приплив життєвої енергії, висока активність, цілеспрямованість і працездатність стануть характерними для вас у цей період. Особливо актуальний такий фізичний підйом буде для лютневих представників знаку.

Однак, незважаючи на ваші особисті зусилля і високу активність, досягти поставлених цілей можна буде не завжди і не всім Водоліям. Занадто вороже зараз по відношенню до вас налаштовані три важливих в астрології планети, які весь місяць будуть провокувати то одних, то інших представників знаку вступати в конфлікти, відчувати невдоволення і просто не досягати бажаних результатів у своїй бурхливій діяльності. Можливі також проблеми в особистому житті, зайві витрати і необдумані покупки, потурання своїм примхам.

Постарайтеся зосередитися на роботі, не дуже зациклюючись на результаті, а просто отримуючи задоволення від самого процесу своєї діяльності. Це зараз буде для вас найоптимальнішим.

Гороскоп для Риб

Риби продовжують у листопаді перебувати у своїй стихії: ось вже довгий час Нептун – ваша планета – перебуває в знаку Риб. Це положення Нептуна ще більш підсилює всі головні характеристики вашого знаку, особливо тих, хто народився у березні.

Іншими словами, зараз ви можете вести себе у відповідності зі своєю натурою, найбільш вільно і природно, і така поведінка буде правильною і раціональною для вас.

Взагалі, листопад – благодатний час для Риб: три важливі планети створять дуже позитивний аспект з вашим знаком. Такий стан обіцяє вам гармонію у відносинах, успіх у справах і матеріальний достаток.

Можливо, вам навіть не доведеться досягати поставлених цілей власними зусиллями, удача просто впаде до вас з неба. Особливо багато везунчиків буде серед народжених у середині знаку Риби (близько 5 березня), але й інші представники знаку у листопаді зможуть отримати свою частку задоволень і подарунків від життя.