Гороскоп на 10 листопада 2017 року. Що сьогодні віщують зірки
10.11.2017 10:26

Сьогодні зірки наділяють гострою, часом непередбачуваною, реакцією на те, що відбувається.

Слова або події, на які ще вчора людина реагувала спокійно, сьогодні здатні заінтригувати або розвеселити, іншими словами – зачепити за живе. В результаті можуть спалахувати конфлікти, симпатії, образи, інтерес або навіть пристрасть. Зірки гороскопу радять, щоб уникнути непорозумінь, бути дуже дипломатичними в своїх словах і вчинках. День може подарувати вам масу позитивних емоцій і, якщо пощастить, не один приємний сюрприз.

ОВЕН

Нині день, коли оточуючі будуть налаштовані до Овна прихильно і готові обговорити найсміливіші його пропозиції. Тому якщо у Овна є готові ідеї, які він не наважувався озвучити, йому варто нарешті вимовити їх уголос. Не факт, що всі його пропозиції будуть прийняті на «ура», але принаймні, є шанс, що їх візьмуть на замітку. Овен може навіть спробувати наполягти на своєму або трохи поторгуватися – чому б і ні?

ТІЛЕЦЬ

Нині в справах Тельцю може знадобитися зробити крок назад для того, щоб просунутися далі. Нехай навіть з боку його дії будуть схожі на відступ – іноді краще тимчасово відступити, ніж роками стукати в зачинені двері. Зірки гороскопу обіцяють, що сьогоднішня здача позицій не матиме нічого спільного з втечею, скоріше – з тимчасовим перепочинком у війні, результат якої не відомий. У Тельця буде ще багато можливостей піти в контратаку і вирватися вперед!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюків чекає інформаційний колапс: вони мають шанс зіткнутися з суперечливою інформацією із якогось питання. Можливо, перед ними буде поставлено відразу кілька завдань або ж вступи до цих завдань будуть заплутаними. У будь-якому випадку, Близнюкам доведеться самим розбиратися на ходу, що треба робити. Якщо їм це вдасться, вони зароблять в очах оточуючих додаткові бали.

РАК

Сьогодні Ракам може поступити досить приваблива пропозиція, однак йому не варто відразу ж на неї погоджуватися! Зірки гороскопу кажуть, що не виключений підступ: Рака можуть спокушати свідомо нездійсненними умовами, описуючи райські кущі там, де на ділі зростає лише чортополох. Іншими словами, нині варто бути уважнішими, ніж зазвичай, в повній відповідності з прислів’ям: «Не все те золото, що блищить».

ЛЕВ

Сьогодні протягом дня плани Льва здатні різко змінитися. Можливо, це станеться через незалежні від нього причини, а може, в цьому буде винен він сам. Так чи інакше, ситуація вимагатиме від нього пристосовуватися до мінливих обставин і міркувати на ходу. Якщо Льву це вдасться, він будь-які зміни зуміє обернути на свою користь! Головне – не впасти в ступор від несподіванки.

ДІВА

Сьогодні весь день Діва здатна відчувати себе сонної мухою. І займатися справами з такою ж ефективністю. День схиляє її до апатії і небажання займатися навіть найпростішою роботою. Втім, Діві варто прийняти ситуацію, як є: її організму і мозку потрібен перепочинок, і противитися цьому не варто. Зробивши нині собі невелику поблажку, Діва з лишком компенсує це трудовим ентузіазмом в наступні дні.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні день, коли в будь-яких справах Терези можуть ризикнути, якщо назріла така необхідність. Адже іноді ризик – благородна справа! Правда, зірки гороскопу попереджають, що ризик повинен бути продуманим і осмисленим. Удача буде прихильна до тих, хто не стане занадто їй зловживати і здатний підстрахуватися. Одним словом, на Фортуну сподівайся, а сам не зівай! Керуючись цією формулою, Терези можуть розраховувати на виграш.

СКОРПІОН

Сьогодні день наділяє Скорпіона величезним потенціалом! Завдяки своїй енергії, комунікабельності і пробивним здібностям, він має всі шанси домогтися успіху практично в будь-якій сфері. Головне – не метушитися і не намагатися взятися за все справи відразу, хоча ситуація буде його до цього схиляти. Ниеі секрет успіху Скорпіона простий: він криється в його умінні вибрати з десятків справ найперспективніше і, не звертаючи уваги на інші, довести його до кінця.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці, схильні до ризику і здорових авантюр, нині можуть тріумфувати – це їхній день! Безумовно, будь-який ризикований крок повинен бути прорахований, однак ніяка теорія все одно не врахує всіх факторів, а діяти колись треба! Втім, зірки пропонують ризикнути тим Стрільцям, які вже зважилися на це, і почати діяти для них – лише питання часу. Для інших же день просто буде відрізнятися деякою непередбачуваністю.

КОЗЕРІГ

Сьогодні в справах Козерога настає переломний момент! Зовсім скоро для нього відкриються нові горизонти і нові дороги. Однак зміни в його житті відбудуться, тільки якщо Козеріг сам прагне до них, готовий ризикнути і не збирається сидіти, склавши руки. У цьому випадку йому можна подумати про такі глобальні кроки, як нова робота або зміна місця проживання. Не бійтеся експериментувати, адже час іде, а життя не стоїть на місці!

ВОДОЛІЙ

Водолію доведеться уподібнитися герою фільму «Завжди говори «так». Ситуація зажадає від нього раз у раз висловлювати свою лояльність, посміхатися і погоджуватися! Втім, як і у фільмі, згоду Водолія буде справляти на оточуючих воістину чарівну дію. Нехай не завжди посмішка Водолія буде щирою, а слова – від душі, зате вигода, яку Водолій в результаті отримає, виявиться дійсно справжньою!

РИБИ

Сьогодні ймовірно, протягом дня Рибам доведеться займатися зовсім не властивими їм справами. Можливо, їм буде необхідно взятися за нову, незвичну ділянку робіт або ж виною тому буде суєта і порушення планів. Так чи інакше, Рибам в якийсь момент доведеться вирішувати питання, що знаходяться поза їхньою компетенцією, і імпровізувати на ходу. Ця подія внесе різноманітність в життя Риб і може навіть здатися їм кумедною.