Ніколи цього йому не кажи: найбільш образливі для чоловіків фрази
14.11.2017 07:16

Жінки дуже часто керуються у стосунках перевіреним, але не зовсім справедливим алгоритмом: "я образилася на тебе, але поки не вигадала, за що". Як не крути, а так себе поводить левова частка представниць прекрасної статі, чого навіть контролювати практично неможливо. Все триває долі секунд і починається десь на рівні підсвідомості.

Але нерідко ми забуваємо, що наша нібито дружня іронія у бік коханого чоловіка також може залишити неприємне відчуття і навіть змусити довгий час не спілкуватися взагалі, повідомляє Clutch.

Існує кілька типів жартів, які в жодному разі не можна використовувати, якщо хочете зберегти ваші взаємини:

Чоловіча гордість

Ну, всі зрозуміли, про що мова. І хоча стереотип "розмір не головне" вже заїжджений до дірок, але при перший нагоді таки вказують чоловікам на їх слабке місце. Не хочете, щоб він у паніці три години стояв перед дзеркалом і шукав по всій квартирі рулетку, аби довести вам протилежне? Тоді краще вивчіть анекдот, аби не розпалити сварку на рівному місці.

Свекруха

Табу №1. Його мама – ваша мама. Найрозумніша, найкраща і добре готує. Навіть якщо ви не до кінця вірите у це самі.

Зарплата

"Ти знову приніс так мало грошей? Чим ти там взагалі займаєшся?" , - фраза, яка змусить його замислитися, а чому він взагалі повернувся додому, якщо тут такий апокаліпсис. Відчувати себе самцем, господарем ситуації – найперше, що потрібно чоловіку. Без цього він може стати елементарним "підкаблучником", а вам такий точно не потрібен.

Лисина

Якщо у нього рано почало випадати волосся і так хочеться сказати щось кумедне з цього приводу, порівняйте його з відомим актором (на щастя, таких чимало). Тоді і на проблему натякнете, і нерви коханому збережете.

Амбіції

Він хоче полетіти на Марс, а вам би тут хоча б сміття винести? Мріє стати президентом, а працює звичайним менеджером? Промовчіть про це. Знайдіть спільні варіанти, як покращити своє матеріальне становище, займіться сімейним бізнесом. І стосунки стануть кращими, та й не будете ображати його "его".

Друзі

Їх, на відміну від свекрухи, все ж таки обирають. Нічого страшного немає у тому, якщо він раз на тиждень піде відпочити у звичній компанії. Подумайте, скільки разів самі їхали до подруг, потеревенити про своє, то чому не дати таку можливість чоловіку? Його знайомі і не повинні вам подобатися всі без виключення, але з розумінням ставитися до них варто.