Степан Хмара: Служба безпеки України працює на ФСБ
20.11.2017 13:07

Очевидно, що наша Служба безпеки не займається безпекою країни, а в першу чергу виконує замовлення ФСБ і ситуація с депортацією грузин цьому підтвердження. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український націоналіст і політичний діяч, радянський дисидент, один із засновників Української республіканської партії, Герой України Степан Хмара.

«Якщо б у нас СБУ займалася безпекою країни, то вона б ще кілька днів тому заарештувала б Медведчука в “Жулянах”, який прилетів з Москви, який працює проти нашої країни, про якого відомо, що це ворог України і що він виконує завдання Путіна», - переконаний наш співрозмовник.

Герой України додає, що Медведчук одночасно виконує і доручення Порошенко, який давно в змові з Путіним.

«Мафія, яку очолює Порошенко, і мафія російська зв'язані, як сіамські близнюки, тому й зачастили всілякі провокації. Причому з грузинами це вже не перша провокація», - помічає політичний діяч.

Коментуючи скандальну депортацію 8 громадян Грузії с України, яка відбулась нещодавно в київському аеропорту, наш співрозмовник зазначає, що це була така собі спроба посварити грузинський народ з українцями, нейтралізувати одного з найближчих наших союзників, яких в нас не так й багато.

«Це ж тактика Москви, яка чітко виконується так званою Службою безпеки України, котра, безумовно, діє за дорученням Порошенка. Начальник Служби безпеки не займається безпекою, він займається, так би мовити, виконанням забаганок і завдань президента Украиїни. Ось вам і вся причина», - зазначає Хмара.

«Це плювок українському суспільству, його патріотичній частині, тому що мало того, що це грузини, але це ще й ті люди, які брали участь в бойових діях проти російських окупантів. Тому дуже прикро, що реакція українського суспільства така млява. Це мало б обурити. Це ж взагалі неприпустимі речі», - констатує наш співрозмовник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що з України зі скандалом депортували 8 громадян Грузії