Як за дві секунди визначити, чи будуть нові туфлі зручні
25.11.2017 06:30

Туфлі на підборах - це одне з найкращих творінь модних дизайнерів за всі роки їх існування.

Жіночі ніжки на підборах стають стрункими і довгими, а сама жінка відчуває себе неперевершеною красунею, але… Якби хтось знав, яких зусиль це їм коштує!

Звичайно, якщо туфлі підібрані правильно і вони зручні – мук вдасться уникнути!

Для цього ми пропонуємо дуже простий метод визначення, наскільки зручний підйом у вподобаному взутті на підборі.

Навіть примірка ще не гарантує того, що в шкарпетці взуття буде комфортним. А вже коли мова йде про покупку через інтернет, то і зовсім відсутні будь-які гарантії. Виявляється, є спосіб, який безпомилково вкаже на комфортну пару туфель... При цьому достатньо буде лише двох секунд і одного погляду!

Ключовим фактором у відчуттях під час носіння туфель є відстань між підошвою і каблуком. Чим воно більше, тим комфортніше носити взуття (мінімум - 3 сантиметри). Якщо відстань менше цього значення, значить, підйом у туфель занадто «крутий» і вага буде переноситися в основному на пальці.

Тому ходити в магазин за покупками краще з маленькою лінійкою або сантиметровою стрічкою. Звучить смішно, але, по-перше, кому яка різниця, а по-друге, ви ж дбаєте про здоров’я власних ніг - вірно?

Ну і, звичайно, чим довша буде примірка (включаючи можливість 5 хвилин походити в них по магазину), тим краще.

Якщо ви купуєте взуття онлайн, то уточнити цей специфічний параметр можна у консультанта - вони, як правило, завжди готові допомогти і уточнити інформацію.