Кращі і гірші пози для сексу для партнерів з різними типами фігур
25.11.2017 13:33

Тендітній партнерці і великому партнеру найбільше підійде поза «наїзниця», а ось пози «на боці» краще уникати. І інші поради для партнерів з різними типами фігур.

Мініатюрна дівчина і дуже високий або великий чоловік

Невдала поза: «на боці» і «чоловік позаду». Найменш зручні пози в разі, якщо різниця в зрості велика. З невисокою тендітною дівчиною ці пози зажадають від тебе олімпійської вправності і напруги.

Ідеальна поза: «наїзниця» і «стоячи». У парі, де великий чоловік і маленька жінка, найчастіше практикують позиції «жінка зверху». Також можна імпровізувати з перепадами висоти, наприклад, секс на столі. Сядь на будь-яку поверхню - крісло або край ліжка. Дівчина сідає зверху і має в своєму розпорядженні зігнуті в колінах ноги з боків від чоловіка. Триматися в цьому випадку їй потрібно за чоловікові руки або плечі - так більша частина її ваги ляже на його стегна, а не на її коліна, що урізноманітнює звичну позу цілою палітрою нових приємних відчуттів.

Крім того, ви ті щасливчики, які без зусиль можуть вдаватися до плотських утіх в позі «стоячи». З тендітною партнеркою чоловік втомиться куди повільніше, а дівчина буде відчувати себе в його руках пушинкою.

Висока дівчина і низький чоловік

Невдала поза: «чоловік позаду». Якщо дівчина без зусиль ласкаво торкнулася чоловікової голови, коли він, вставши на стілець, подавав їй пальто, ця поза не для них. І тому є поважні причини: наприклад, неможливість стимулювати точку G.

Ідеальна поза: всі горизонтальні пози. У горизонтальному положенні будь-яка різниця в зрості буде непомітна. При цьому не має значення, хто буде зверху. Зрозуміло, мова не тільки про місіонерську позицію, а й про «наїзницю», «наїзницю задом наперед» і, звичайно, про позу «на боці». Ні в чому собі не відмовляйте! Але з горизонтального положення краще не виходьте.

Дівчина з пишними формами і худий чоловік

Невдала поза: «наїзниця». Той рідкісний випадок, коли слова «погана ідея» і «наїзниця» стоять в одному реченні. Парам з великою різницею у вазі не підійдуть позиції, при яких більш повний партнер розташовується зверху. Зрозуміло, це не аксіома. Ми лише натякаємо, що кожен повинен тверезо оцінювати свої сили.

Ідеальна поза: «чоловік зверху», «на боці» або «чоловік позаду». Відмінний варіант для пози «на боці» з пишною красунею - так звана «поза ембріона». Партнерка лягає на бік і притягує до грудей одну, а в ідеалі - обидві ноги. Для зручності під стегна можна покласти подушку.

Для глибокого проникнення підійде вічна класика - місіонерська поза. Поклади ноги дівчини собі на плечі, а під її стегна знову доречно буде підкласти подушку.

Повний партнер і повна партнерка

Невдала поза: місіонерська поза, поза «стоячи» і на столі. Пози, при яких партнери лежать один на одному, не підійдуть вам. Мабуть, зайве говорити, що поза «стоячи» - коли партнерка спирається спиною об стіну, обіймаючи партнера ногами, - вам не потрібна. Як і акробатичні вправи на кухонному столі.

Ідеальна поза: всі пози, де партнери розташовані перпендикулярно один одному. Тут уже ніхто не має права вас обмежувати, одна тільки поза «наїзниця» дає хороший простір для фантазії. Також вам сподобається поза «лежачи на боці» - вона дозволяє протриматися довго, не надто при цьому втомлюючись.

І найголовніше! Якщо вас влаштовують усі "заборонені" пози і ви не відчуваєте ніякого дискомфорту під час сексу, забудьте про все, що тут написано і насолоджуйтеся один одним!

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.