Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку
01.12.2017 09:58

2018 рік віщує зміцнення сімейних традицій і підтримку теплих відносин з близькими. Детальний гороскоп для всіх знаків зодіаку – у матеріалі Фактів ICTV.

Гороскоп для Овнів

Рік Жовтого Земляного Собаки принесе Овнам нові любовні стосунки, і вони можуть перерости в шлюб. При цьому вашим обранцем може стати той, кого раніше вважали просто другом.

Будьте більш стриманими, м’якими і уважними до партнера. Крім того, не обговорюйте особисте життя з оточуючими і завжди приймайте самостійні рішення.

У 2018 році Собака чекає від вас ініціативності і поступливості у коханні. Завжди намагайтеся зрозуміти кохану людину у конфліктних ситуаціях, не робіть передчасних висновків.

Гороскоп для Тельців

У 2018 року представники цього знаку будуть оточені увагою і коханням. На вас чекають визнання, красиві залицяння і навіть пропозиції. Все, що від вас вимагається – бути соціально активним і відкритим для знайомств.

До вибору супутника життя варто підходити зважено: спочатку добре дізнайтеся людину, а потім вже давайте волю почуттям.

Так ви зможете уникнути зв’язків з корисливими і нещирими особистостями.

Сімейні Тельці зможуть почати спільний бізнес з коханою людиною. А якщо продумаєте всі деталі у цій справі, на вашу пару чекатиме фінансовий успіх.

Гороскоп для Близнюків

У рік Собаки Близнюків чекають яскраві та емоційні любовні відносини. Тим, хто ще не знайшов свою другу половинку, зірки обіцяють доленосне знайомство, і воно може перерости у сімейні узи. Головне, не бійтеся бути щирими і не ідеалізуйте обранця.

Для сімейних Близнюків 2018 рік – час спокою. Ви з партнером будете зайняті приємними домашніми клопотами. Кохана людина вас здивує своїм романтичним настроєм, оточить увагою і турботою.

Гороскоп для Раків

Зірки рекомендують самотнім Ракам у 2018 році взяти ініціативу у свої руки. Частіше бувайте на людях, спілкуйтеся з друзями, знайомтеся і веселіться – так ви зустрінете свою пару.

Є ймовірність переїзду слідом за коханою людиною, але це рішення має бути виваженим.

Раки, у яких вже є друга половинка, зможуть відкрити з партнером спільну справу. Також доля вам приготувала багато приємних сюрпризів, в тому числі на вас чекає довгоочікувана спільна подорож.

Гороскоп для Левів

У самотніх сердець цього сузір’я з’явиться можливість зустріти свою другу половинку, але тільки, якщо ви не будете витрачати енергію на випадкові зв’язки і флірт.

Не секрет, що Леви люблять визнання і компліменти, але у майбутньому році вам варто більше уваги і часу приділяти другій половинці.

2018 рік – вдалий час для старту спільного життя, тому вам час ставати серйознішими. Сімейним Левам буде корисно для зміцнення відносин відправитися на відпочинок.

Гороскоп для Дів

У рік Жовтого Собаки Діви зможуть вдало влаштувати своє особисте життя, але тільки за однієї умови – вони повинні самі проявити ініціативу і переглянути свій зовнішній образ.

На вас чекає доленосна зустріч, яка вплине на все життя. Ви забудете всі минулі романи і захочете вступити у шлюб.

Сімейним Дівам буде корисно додати в особисте життя чуттєвості і романтики. Також будьте з партнером соціально активні, частіше відвідуйте заходи і зустрічайтеся з друзями.

Гороскоп для Терезів

У 2018 року зірки рекомендують Терезам відключити голову і довіритися внутрішньому голосу – тільки так ви зможете зустріти свою людину.

Ті Терези, які вже знайшли своє кохання, повинні вести себе серйозніше і бути більш врівноваженими. Інакше ви можете налякати партнера частою зміною настрою і необдуманими вчинками.

У сім’ї у Терезів буде все спокійно, хоча не завадило б додати романтики: не скупіться на подарунки, а ще краще влаштуйте другий медовий місяць.

Гороскоп для Скорпіонів

Щоб почати серйозні відносини у 2018 році Скорпіонам слід вгамувати свій темперамент і навчитися керувати емоціями. Будьте більш м’якими і проявляйте терпимість до обранця, не дозволяйте собі ревнувати. Аналізуйте не тільки чужі помилки, а й свої власні

Тільки так ви зблизитися з коханою людиною і навіть зможете укласти міцний шлюб. Також є ймовірність того, що ви відновите колишні відносини.

Гороскоп для Стрільців

На Стрільців чекає низка любовних пригод. Головне, відразу розставити пріоритети і визначитися, хто вам потрібен. Також зірки пророкують відновлення минулого роману, але про це не варто розповідати на кожному кроці.

Сімейним Стрільцям строго протипоказані ревнощі, якщо вони не хочуть довести відносини до розставання. Приборкайте свою бурхливу фантазію – відтепер тільки довіра повинна бути у вашій родині!

Гороскоп для Козерогів

Козероги у 2018 році зустрінуть таку людину, з якою захочеться бути усе життя. При цьому зірки радять вам відразу ж проявити всі свої найкращі якості: вірність, серйозність, відповідальність.

Також для привернення протилежної статі вам не завадить приділити більше уваги своїй зовнішності: вирушайте до спортзалу і оновіть гардероб.

Сімейним Козерогам вже пощастило: з вами поруч не просто коханець, але і хороший друг. Підтримуйте свої відносини, вносьте різноманітність і продовжуйте відкривати у партнері нові якості.

Гороскоп для Водоліїв

Цей рік пророкує Водоліям любов з першого погляду. одразу ж розчинитесь в своєму обранцеві і замислитесь про весілля. А якщо це буде такий же знак зодіаку – то вам навіть роздумувати нічого!

У сімейному житті Водоліїв закінчаться сварки, і почнеться яскравий різноманітний період. У вас буде бажання робити разом усе: подорожувати, міняти житло, втілювати у життя мрії про дітей. Вашої енергії вистачить на все!

Гороскоп для Риб

У 2018 році на Риб чекають несподівані зустрічі, визнання і залицяння. Але вам варто ретельно підходити до вибору партнера, тоді у вас буде роман з продовженням. Це будуть щирі і стабільні відносини, якщо ви не будете чіплятися до минулого свого партнера.

Сімейним Рибам вдасться налагодити побут і поліпшити фінансове становище. Завдяки цьому і пристрасть вашої пари запалиться з новою силою.