Plus size модель Ешлі Грем знялася в розпусному відео
05.12.2017 21:13

Відома американська plus size модель Ешлі Грехем знялася у відвертому відео для календаря Love Magazine на 2018 рік.

Британське видання Love Magazine початок викладати традиційні ролики щорічного різдвяного видеокалендаря Love Advent. Як правило, число роликів повинна відповідати кількості моделей яких запросили. Кожне відео будуть випускати щодня аж до 24 грудня.

Режисером відеокалендаря є колишній арт-директор лондонського журналу Dazed & Confused Філ Пойнтер. В цьому році слоганом календаря стала фраза "Будь сильною". Проект присвятили нестандартної краси, спорту і самовдосконалення.

У зйомках задіяні темношкіра модель з поголеною головою Слік Вудс, модель з заболиванием вітіліго Вінні Харлоу, британська співачка Charli XCX, моделі Белла і Джіджі Хадід, Стелла Максвелл Тейлор Хілл, Кендалл Дженнер, Емілі Ратаковски, Карлі Клосс та інші відомі жінки.

Однією з героїнь календаря Love Magazine 2018 стала пишнотіла модель Ешлі Грем. На відео вона біжить по вулиці в нижній білизні. "Цей календар допоможе всім жінкам світу, усвідомити власну сексуальність. В цьому році ми нагадуємо жінкам, що всі ми сильні, стійкі і керований усіма", - відповіла красуня в ролику.