Чи варто пускати Вакарчука у президенти: коментар Богдана Бенюка
13.12.2017 11:48

Виборча кампанія перевіряє і опускає з небес на землю багатьох людей. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів актор театру і кіно, телеведучий, Народний артист України, заступник голови ВО «Свобода» зі зв'язків з українцями за кордоном Богдан Бенюк.

Коментуючи можливість участі українського музиканта Вакарчука у президентських перегонах, наш співрозмовник зазначає наступне: «Останні заяви пана Вакарчука підтверджують те, що він не хоче поки що цим займатися. Тому це питання знімається. З приводу фантазій, чи може така людина бути президентом, чи не може, чи народ його вибере… Пам'ятаєте, була така народна Шевченковська премія. Вона закінчувалася тим, що оргкомітет приймав рішення незалежно від державних речей, і державна премія вручалася від народу. Ну, це у нас залишається на такому рівні».

За словами експерта, щоб попасти в когорту тих, хто буде обиратися в наступної каденції президента, претенденти повинні мати повагу від народу і кошти, щоб проводити президентську кампанію.

«Хай спробують, нічого страшного. Якщо Зеленський заявляє, що пора йти у політику, якщо він впевнений у своїх силах, то надо людині дати можливість, щоб вона спробувала і пішла. І подивиться, щоб зрозуміти, наскільки твоя творчість або діяльність має відгук у народу, і щоб не зашкалювали всілякі думки у голові. Це обов'язково треба перевірити, бо кампанія перевіряє і опускає просто з небес на землю багатьох людей», - зазначає Богдан Бенюк.

Нагадаємо, на думку Анатолія Якименка, участь у президентських перегонах фронтмена музичного гурту «Океан Ельзи» – це гарантовані проблеми для країни незалежно від результатів виборів.