Пророкування Нострадамуса: що буде з Україною в 2018 році
15.12.2017 10:25

14 грудня - день народження Нострадамуса, який став відомим не тільки завдяки тому, що лікував людей, але тому, що досить точно пророкував майбутнє. Ми вирішили розповісти вам, що ж напророкував астролог Україні і всьому світу на 2018 рік.

Пророкування Нострадамуса на 2018 рік для України

Звичайно, коли жив Нострадамус, про Україну ще ніхто не знав, але фахівці зуміли розшифрувати його пророцтва по відношенню до нашої країни.

Миротворча місія

Це, мабуть, найяскравіше передбачення Нострадамуса для України. Астролог сказав, що в 2018 році наша країна може виступити миротворцем. Ось тільки самостійно україні цю місію виконати не зможе. Для цього нам потрібна буде допомога від інших країн. Але, в той же час, швидше за все, у нас буде дуже погана політична і економічна ситуація. Через це, за пророкуванням Нострадамуса, Україна не зможе стати миротворцем.

Погана політична ситуація

Тут Нострадамус передбачив, що в Україні буде досить погано, особливо на початку 2018-го року. Багато жителів нашої країни намагатимуться виїхати з країни і на постійній основі переселитися в іншому місці. Так само, не виключається масові зіткнення і загибель людей.
Але, на щастя, ситуація швидко почне змінюватися на протилежний бік, вже до початку грудня вона стабілізується. Це дозволить багатьом емігрантів повернутися в покинуту країну і продовжити існування на батьківщині.

Третя світова війна

Нострадамус передбачив, що в 2018 році буде велика битва, яка буде третіою за рахунком. Зовсім не складно здогадатися, що мова йде про третю світову війну. До речі, цікаво, що в той час Росію називали Тартариєю. І астролог сказав, що вона не залишиться в стороні. От тільки через деякий все закінчиться. Війна триватиме не більше 2.5 років.

Нова біда

Нострадамус передбачив, що в зимовий час на світ з'явиться людина, з видимим каліцтвом на тілі. І його народження знаменує дуже поганий час для всього людства.

Тепер ви знаєте, що Нострадамус передбачив Україні і людству в цілому.