Ваш чоловік не зможе встояти: секрети ідеальної коханки
15.12.2017 22:15

Сексуальність поступово розкривається в кожній жінці. Але, щоб стати воістину сексуальною, потрібно дотримуватися простих правил і все вийде.

Завжди будь впевненою в собі, адже чоловік не підійде до затиснутою дівчині. Також, якщо у тебе вже є партнер, варто пам'ятати, що твоя фігура йому до душі, тому що він вибрав тебе такою спочатку. Твоя закомплексованість лише в голові. А для додання собі впевненості можна зайнятися фізичними вправами. Спорт і фітнес допоможуть зробити фігуру більш ідеальною, це ще й позитивно позначиться на інтимному житті.

Експериментуй з позами, з місцями. Проявляй ініціативу, чоловіки насправді в захваті від цього. Більшість людей думають, що це ганебно, але якщо ми говоримо про відносини, кому яке діло, що для вас добре? Тобі слід просто розслабитися і отримувати задоволення.

Секс - приємності для обох, тому не змушуй себе робити те, що не приносить задоволення. Якщо твій партнер любить конкретну позу, а тобі вона не зовсім подобається, попроси удосконалити рухи. Скористайтеся фантазією і зробіть улюблені пози краще.

Щось не вийшло, не було оргазму, недостатньо пристрасті - проблеми, з якими стикається кожна пара, постався до цього з розумінням. Ми не говоримо зараз про регулярну відсутність задоволення, але якщо це буває рідко і ти дорожиш відносинами - підтримай партнера добрими словами, а не докорами. Сексуальна невдача - не привід принижувати свого партнера.

Під час сексу дивись чоловікові в очі. Зоровий контакт дуже збуджує, а пристрасний погляд може сказати набагато більше, ніж слова.

Запам'ятай! Ідеальна коханка - це відкрита, впевнена в собі жінка, яка любить секс. У цьому весь секрет.