Побили і вивезли: шокуючі деталі розправи кавказців у Києві
16.12.2017 18:04

Потерпілий у Києві від рук кавказців, які агресивно відреагували на зауваження про їзду в пішохідній зоні, розповів, що сталося

Він зауважив, що не захотів поступатися автомобілю дорогу на тротуарі, пише ТСН.

«Ззаду під’їхала машина, почала сигналити, фарами блимати, давати газ тут, на пішохідному тротуарі. Я обернувся, знизав плечима. Я не хотів бігти на бруд, щоб дати проїхати машині по тротуару», – пояснив Ярослав.

Після цього з елітної легковика вискочив водій, а згодом і пасажир.

«Почав штовхати і вдарив мене рукою в груди. Я дістав газовий балончик, використовував в обличчя, все стало добре», – розповів потерпілий.

Але незабаром чоловіки прийшли в себе, знову накинулися і побили його ще сильніше. Тоді ж до Ярославу підбіг брат Ростислав, почав заспокоювати водія, але той несподівано стрибнув за кермо, натиснув на газ і підкинув Ярослава на капот.

«Я біг по всьому проспекту і шукав тіло брата. Це жахливо, коли ти думаєш, що брат зник», – зізнався Ростислав.

«Пальцями тримався, як тільки міг, вивихнув собі палець. Я з’їхав, він загальмував, і я впав», – згадує Ярослав.

Брати написали заяву в поліцію, вказали номер авто і прикмети чоловіків. Правоохоронці вже встановили власника автомобіля, однак за кермом був не він, а його племінник. За версією цієї сторони, Ярослав хотів вкрасти автомобіль.

«Хотів машину викрасти. Заїхали на стоянку, вийшли подивитися, хтось дістав балончик, побризкав, той впав, а той встиг схопити його, вдарив, і вони роз’їхалися», – так виглядає хід подій з боку людей з Mercedes.

Правоохоронці досліджують показання обох сторін і вже відкрили кримінальне провадження за хуліганство, вчинене групою осіб.