Міхо розбушувався: Луценко розповів, що рятує українську владу
21.12.2017 11:50

Політична криза в Україні буде поглиблюватися, оскільки нічого не робиться для того, щоб йти назустріч побажанням тим, хто виходить на вулиці. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів народний депутат України, член комітету з питань запобігання і протидії корупції Ігор Луценко.

На думку нашого співрозмовника, зміст листа Михайла Саакашвілі, що був адресований голові держави, треба аналізувати в контексті з наступними заявами лідера партії Рух Нових сил.

«Саакашвілі на мітингу чітко роз'яснив положення цього листа — про що він готовий домовлятися і що власне він має на увазі під розмовами з президентом. Тому я не надавав би великого значення цим речам, з одного боку», - зазначає експерт.

З іншого боку, додає Луценко, в політичному курсі Саакашвілі є дуже різки і великі повороти.

«Ми бачили, що він був прихильником президента, дуже сильно критикував політичних опонентів президента на той час, а потом різко поміняв свою думку. Я думаю, що такі різкі коливання курсу можливі і в подальшому. Я б цього не виключав», - каже нардеп.

За словами Луценка, ситуація в країні глибококризова, і це очевидно для всіх сторін нинішнього суспільного протистояння.

«Єдине, що рятує владу, так це те, що Майдан був не так давно, і всі повторені технології не спрацюють. Плюс у нас ще фактор війни, якій заважає проводити радикальну внутрішню політику, тому що існує небезпека ззовні. Тому я думаю, що криза буде поглиблюватися, оскільки ми бачимо, що не робиться нічого для того, щоб йти назустріч побажанням тим, хто виходить на вулиці», - констатує експерт.

Луценко прогнозує, что Україну буде хитати дедалі більше.

«І тут вже не вина якихось провокаторів внутрішніх чи зовнішніх. Це об'єктивний процес, так далі жити не можна. Так країна не втримає єдність і ідентичність», - резюмував співрозмовник видання.

Нагадаємо, раніше інтернет-видання Новости Украины – From-UA повідомляло про те, що у Мережі з'явився лист екс-президента Грузії, лідера партії Рух Нових сил Михайла Саакашвілі, який той адресував голові держави.