Гороскоп на тиждень 25-31 грудня: здоров’я, любов, гроші
25.12.2017 06:17

Любов і романтика відійдуть на задній план, але ближче до вихідних ситуація налагодиться – багато хто відчує бажання змінити своє життя, і зірки неодмінно в цьому допоможуть.

ОВЕН

Представники вашого знака не повинні ігнорувати підказки інтуїції – в цей період ваш внутрішній голос не помиляється. Постарайтеся розібратися з грошовими питаннями – все фінансові операції бажано зробити на початку тижня. У Овнів несподівано відкриються творчі таланти, і ваші здібності знадобляться як у вирішенні службових проблем, так і при налагодженні відносин з колегами. Активна підготовка до свята розпочнеться в середу-четвер – до ваших ідей прислухаються і домочадці, і друзі. Не забувайте про відпочинок – дозуйте розваги, і частіше бувайте на повітрі.

ТІЛЕЦЬ

На цьому тижні ви будете порівнювати себе з білкою в колесі – ні хвилини спокою. Аби передсвяткова метушня вас не вимотала – вчіться розслаблятися. Шопінг краще здійснювати в компанії приятелів або родичів, але в середині тижня зірки радять викроїти час і зробити похід в магазин на самоті. Ви і подарунки спокійно купите, і собі що-небудь підберете для новорічної вечірки. Деякі Тельці вирушать у подорож – перешкод в ці грудневі дні не очікується, але попередьте керівництво, щоб бос не телефонував, і не відволікав вас від веселих заходів.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня ви знайдете універсальний засіб від зимової хандри і смутку. Але розважайтеся з розумом, і пам’ятайте про свої службові обов’язки – начальник теж готується до новорічних свят, проте не спізнюється, і не прогулює. Для грошових і ділових угод найбільше підходять вівторок, і четвер, а ось в середу і в п’ятницю Близнюки зможуть поліпшити ситуацію в любовно-романтичній сфері. Подарунки вже лежать під ошатною ялинкою, але щоб їх отримати, потрібно попрацювати – вчіться компромісу, і частіше балуйте друзів і родичів турботою, увагою і ласкою.

РАК

Вчіться приймати рішення і не відмовляйтеся від відповідальних доручень керівництва. У ці грудневі дні на вас сподівається весь колектив. Не хвилюйтеся – часу вистачить і на службову суєту, і на підготовку до зимових свят. Постарайтеся позбутися від усього непотрібного, в першу чергу, мова йде про комплекси і шкідливі звички (генеральне прибирання справа десята). Конфліктних ситуацій бажано уникати – Раки здатні проявити чудеса дипломатії, головне, захотіти. Шопінг краще не відкладати – почніть з понеділка, і до вихідних ви придбаєте всі необхідні товари.

ЛЕВ

Для вас настав добрий і продуктивний час – ви з легкістю вирішите заплутані проблеми, і зустрінете новий рік в спокійній обстановці. Але зірки радять Левам не афішувати плани, та й фінансові справи бажано тримати в секреті. Намагайтеся не забувати про свої бізнес проекти – свято святом, а гроші повинні працювати, тим більше, конкуренти зараз розслаблені і неуважні. Любовні взаємини можуть перейти на новий рівень, а у вільних Львів з’явиться шанс круто змінити життя – половинка неподалік, та й сімейне щастя не за горами.

ДІВА

У цей період необхідно зосередитися – у вашому житті можуть з’явитися заздрісники, які будуть особливо активні з понеділка по середу. Зірки радять на початку тижня заручитися підтримкою впливових друзів, а деякі Діви зможуть розраховувати на допомогу покровителів. З четверга почнеться біла смуга – не розчаровуйте фортуну, і радійте кожному сюрпризу, навіть незначному. Погані передчуття краще проігнорувати, та й від забобони бажано позбутися. Будь-які сумні думки виганяють за допомогою шопінгу, але подарунки для друзів потрібно вибрати заздалегідь.

ТЕРЕЗИ

Дні мчать із шаленою швидкістю, але це не привід відкладати важливі справи – нічого не робити ви зможете на вихідні, а поки зберіться, і займіться вирішенням фінансових проблем. Святкові заходи, проведені в неформальній обстановці, вони згуртують колектив, і ви знайдете нових друзів серед колег. До речі, бос теж не проти налагодити з вами відносини, головне, не заводити службовий роман – в кінці року це несерйозно. У суботу можуть нагрянути неочікувані гості – не сприймайте візитерів, як перешкоду, адже зайві руки будуть корисними (і пельмені поліпіть, і з дітьми поняньчаться).

СКОРПІОН

Цей тиждень буде яскравим і насиченим. Намагайтеся частіше відпочивати, щоб під час бою курантів не впасти на підлогу від втоми – зірки радять гуляти, не нехтувати фізичними вправами, і пам’ятати про правильне харчування. Але ставитися до новомодних дієт слід з побоюванням – купіть новорічне вбрання на розмір більше, і не мучте організм, відмовляючись від смачної їжі. Фінансові пропозиції, отримані в понеділок, або в четвер, виявляться вигідними і перспективними, але перевірити факти не завадить – конкуренти не дивляться на календар, і шахраюють навіть за святковим столом.

СТРІЛЕЦЬ

На фортуну сподівайтеся, а самі не зівайте – ця зоряна порада стане в нагоді Стрільцям у вирішенні фінансових питань. Весь тиждень вас будуть долати сумніви – відкиньте комплекси, і згадайте про те, що щасливі люди не бояться ризикувати. Але до вихідних справи будуть в порядку, і на вас наваляться приємні побутові клопоти. Складіть список гостей, згадайте про близьких і далеких родичів – отримувати подарунки люблять всі, постарайтеся зробити так, щоб ваші привітання були оригінальними і незвичайними. Ну, і звичайно, купіть дорогий наряд на новорічну вечірку – гості будуть в захваті.

КОЗЕРІГ

На цьому тижні ви будете активно співпрацювати з колегами з інших міст – плануйте час, щоб встигнути розібратися з проблемами, і приступити до втілення святкових бажань. Грошова сфера порадує сюрпризами, і ви зможете купити усі товари з новорічного списку – ще і на подарунки друзям залишиться. Любовні стосунки викличуть роздратування лише один раз – в п’ятницю вам доведеться розбиратися з шанувальниками, і пояснювати, чому ви не можете випити шампанське в декількох місцях одночасно. Залишайтеся вдома – ялинка вбрана, мандарини розкладені, а що ще потрібно для щастя?

ВОДОЛІЙ

Цей період грудня буде наповнений спілкуванням – тут і службові заходи, пов’язані з майбутніми святами, і ділові переговори, і дружні посиденьки. Постарайтеся зупинитися і розібратися у власних бажаннях – можливо, ви зрозумієте, що можна радіти життю і без мільйонів в кишені, і без впливових друзів зі сфери бізнесу. Любовних проблем у Водоліїв на цьому тижні не очікується, але в суботу на горизонті може з’явитися шанувальник з вашого далекого минулого – не відкладайте з’ясування стосунків, щоб не перетягувати старі проблеми в нове життя.

РИБИ

У ці зимові дні вам буде здаватися, що оточуючі змовилися вас дивувати – стільки вигідних і перспективних пропозицій ви ще не отримували. Але де везіння, там і проблеми – працівники конкуруючих фірм теж не сиділи, склавши руки. Особливих причин для хвилювань у Риб немає, проте з проблемами бажано розібратися до четверга, адже 29 грудня до вас можуть нагрянути далекі родичі. Шопінг, який ви влаштуєте в суботу, запам’ятається і друзям, і домочадцям, і співробітникам магазинів – залиште кілька дрібничок на прилавках, адже не всі знаки зодіаку встигли придбати подарунки на новий рік.