Мороз: Маріонеткова влада діє під прикриттям балачок про європейський вибір
29.12.2017 12:34

Імітація позитивної діяльності влади в Україні незмінно закінчується погіршенням якості життя людей. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український політик та громадський діяч, Голова Верховної Ради України у 1994–1998 та 2006–2007 роках Олександр Мороз.

«Прикро, але хвалитися нічим. «Безвіз», пенсійна реформа, пропаговане підвищення зарплат, адміністративно-територіальна, судово-правова і медична реформи – це загалом імітація позитивної діяльності влади, яка незмінно закінчується погіршенням якості життя людей. Причому, більшість із згаданого порушує Конституцію, що є злочином», - констатує політик.

За словами експерта, все це робиться зусиллями маріонеткової влади під прикриттям балачок про європейський вибір.

«Щоб люди не заморочувалися оцінками і наслідками таких дій, їм підкидаються новації з арсеналу «розділяй і владарюй», що, ясно, дратують людей, їх розсварюють, дискредитують в їх очах (і в очах зарубіжжя) Україну. Йдеться про маніпулювання щодо мови, традицій, історії, релігій, пам’ятників тощо. А над усим – війна, кінця якій не видно, а владі… вона «до вересня наступного (!) року» (так йдеться в буденних теленовинах) збирається ввести ще два переходи для наших громадян з обох частин тепер розділеної, але української території», - додає Олександр Мороз.