Журналіст Дроздов: 2017 рік досипав ще один мішок суперміцного цементу в фундамент олігархату
29.12.2017 16:04

Кожен прожитий рік зацементовує систему і затуплює бажання оголосити крахом цей гіперкорумпований і лицемірний державницький проект. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український письменник, журналіст, ведучий хард-ток-шоу «DROZDOV» та політичного ток-шоу «Прямим текстом» на українському телеканалі ZIK Остап Дроздов.

«Це був ще один спалений рік. Ще один рік утрачених шансів. І я не перестаю дивуватися невичерпній інфантильності й наївності моїх співвітчизників. Здавалось би, всім уже давно все зрозуміло, ху із ху в цій країні. Так ні – демонструються чудеса оптимізму й віри в чудо, в наступний рік, в невідворотність зламу, в ще щось із розряду кумедних новорічних мріянь. У нашій країні ніколи не буде добре для громадянина. Слово «ніколи» має єдине значення: ніколи. Тому що кожен прожитий рік зацементовує систему і затуплює бажання оголосити крахом цей гіперкорумпований і лицемірний державницький проект», - каже співрозмовник видання.

«2017 рік досипав ще один мішок суперміцного цементу в і без того міцний фундамент олігархату та геноцидної держмашини. А ви тіштеся своїм волонтерством, своїм героїзмом на стоячій і вже четвертий рік як нерухомій війні, своїми спробами будувати громадянське суспільство у країні задраєних шлюзів», - додає Дроздов.

За словами експерта, 2017 рік дав сигнал про те, що як тільки суспільство, якісно краще за істеблішмент, починає наближатися до держави – вона випускає пазурі.

«2017 рік дав прямий натяк на те, що будь-які спроби замахнутися на гегемонію правлячої касти призведе до знищення тих, хто замахується. 2017 рік довів, що в цій країні безвідмовно діє вишукана система нейтралізації та усунення найменшої загрози. 2017 рік показав абсолютну беззубість і імпотентність протестного сегменту суспільства», - констатує журналіст.

«Єдиним активом 2017 року» експерт вважає безвіз як цивілізаційний прорив.

«Клітка відчинилася. Кращі представники нації отримали шпаринку для втечі з дірявого дирижабля. Еміграційні процеси лише зароджуються, і я прогнозую потужну хвилю еміграції найякіснішої частини суспільства. Претензій ні до кого не маю. Претензії маю лише до багатомільйонного люмпен-пролетаріату, який замість того, аби звільняти місце для модерного населення, натомість посилено клонується і самовідтворюється в найгірших своїх екземплярах. Навряд чи я дочекаюся, що в моїй країні колись зникне дурновата плебейська вата з золотими зубами, хутряними шапками, православ'ям головного мозку і голосуванням за добкіних та їм подібних», - додає Остап Дроздов.