Журналіст Дроздов: В 2018-му буде здійснено наскок на останній нерозграбований ресурс країни
04.01.2018 11:40

В країні, де фірма головнокомандувача постачає зброю, а фірма міністра внутрішніх справ постачає амуніцію, війна буде вічно. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український письменник, журналіст, ведучий хард-ток-шоу «DROZDOV» та політичного ток-шоу «Прямим текстом» на українському телеканалі ZIK Остап Дроздов.

«Мій прогноз на 2018 рік такий: гряде закручування гайок. Стратегічно тупик пробивається вглиб у напрямку темряви. Буде здійснено наскок на останній нерозграбований ресурс країни – землю. Буде зачищено політичне поле від інородних тіл, і до виборів будуть вирощуватися грамотні й контрольовані проекти. Буде репресована вся притомна опозиційна братія. Буде запущена машина дискредитації щодо всіх контр-системних середовищ. Буде продовжуватися стояча війна, адже в країні, де фірма головнокомандувача постачає зброю, а фірма міністра внутрішніх справ постачає амуніцію, війна буде вічно», - прогнозує експерт.

«Суспільство, затиснене пенею за комунальні послуги та зубожінням, думатиме про фізіологічне, а не високе. Будь-яка спроба влаштувати масовий протест буде жорстко зачищена, тому що сам протест буде глибоко неестетичним і некрасивим. Професійні волонтери на п'ятому році війни далі возитимуть огірки і шкарпетки. Розрив між життям еліти і життям посполитого народу ще дужче поглиблюватиметься, відтак у країні зародиться тренд здорового пофігізму, чи то пак відключення від державотворчості, люди зосередяться на побудові своєї капсули щастя в морі безглуздя. Чого я всім і бажаю», - резюмував співрозмовник видання.