Скільки ліній на вашому зап'ясті? Дізнайтеся, що вони означають
13.01.2018 13:57

Для того, щоб точно дізнатися позначення ліній на зап'ясті, витягни руку вперед і порахуй. Якщо у тебе 4 лінії - ти справжній щасливчик, тому що кожна лінія дорівнює 30 рокам життя! Пропонуємо тобі дізнатися більш точну інформацію про кількість ліній і їх позначення.

Лінія здоров'я. Це найважливіша лінія, яка відповідає за стан здоров'я людини. Якщо смужка чітка і безперервна, то вітаємо, стану твого здоров'я можна позаздрити. Якщо ж лінія переривається, то тобі слід приділяти більше уваги своєму організму.

Лінія успіху. Дві лінії на зап'ясті говорять про те, що ти дуже успішна людина. До слова, якщо лінія чітка і рівна, то ти досить цілеспрямована. Лінія, яка переривається в декількох місцях попереджає про зайву нерішучість й підозріливість.

Лінія впливу. Присутність одночасно трьох ліній - досить рідкісний випадок. Вони говорять про твоє природжене лідерство. Ти дуже впливова людина, думка якої здатна змінювати долі.

Лінія сили. Ця лінія теж є далеко не у кожного. Володарі чотирьох ліній на зап'ясті щиро щасливі і успішні люди. Вони володіють надзвичайними духовними якостями. Якщо ти володар одразу чотирьох смуг - ти щасливчик, з чим ми тебе і вітаємо. А ще – у тебе є всі шанси прожити до глибокої старості (90 і більше років!).