Запам'ятайте і розкажіть іншим: як різний алкоголь впливає на організм
13.01.2018 16:14

Якщо знати міру в алкогольних напоях, то можна відчути себе більш впевненим чи заспокоїтись. Цікаво, що кожен різновид алкогольного напою по-своєму впливає на ваш настрій та поведінку.

Про це повідомляє "24 Канал".

Так, на основі даних опитувань вчені з’ясували, що спиртне більше 40° допомагає людям відчувати себе більш впевненими і привабливими. 59% респондентів відповіли, що міцні напої роблять їх більш привабливими в своїх очах, 58% відчувають себе бадьорішим, 42% – сексуальнішими.

Якщо ж з міцними напоями перебрати, то настрій може різко змінитися. 30% людей міцні напої роблять агресивними, 28% – неспокійними і 22% – плаксивими. Причому напідпитку чоловіки приходять в лють набагато частіше, ніж жінки.

Вино

53% опитаних вважають, що воно допомагає розслабитися, а 27% – відчувають себе впевненішими. Це можна пояснити тим, що помірне споживання червоного вина зменшує навантаження на серце і розширює кровоносні судини, тому людина стає більш спокійною.

Пиво

Пиво викликає у людей суперечливі емоції. 44% респондентів воно робить впевненими, 50% – розслабленими, 25% – бадьорими. А ось поганий настрій пиво мало кому приносить. Найбільший ризик – відчути себе втомленим: про це заявили 39% респондентів. Зате агресію, неспокій або бажання негайно розплакатися випробували в середньому менше 10%.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.