Піканті світлини актриси фільмів для дорослих зацікавили відомого футболіста
16.01.2018 17:48

Хавбек мюнхенської Баварії Хамес Родрігес не залишивсґя осторонь актриси фільмів для дорослих Кендрі Ласт. Про це пише El Mundo Deportivo.

У 2017 році футболіст збірної Колумбії після шести років шлюбу розлучився з Даніелой Віспини, сестрою воротаря "Арсеналу" Давида Віспини. У Родрігеса є дочка від шлюбу.

Відзначається, що після розлучення Родрігес став відкрито додавати в соціальних мережах відомих жінок з яскравою зовнішністю. Крім Ласт, хавбек стежить за аккаунтом колумбійської порноактриси Есперанси Гомес, моделі Олени Шишковою і актриси Софії Вергара.

В останні дні Хамес Родрігес і Кендра Ласт одночасно підписалися один на одного в twitter. При цьому колумбієць фолловіть всього 292 аккаунта.

У 2016 році колумбієць опинився в центрі скандалу після того, як іспанські ЗМІ запідозрили його в зраді дружині. Повідомлялося, що Родрігес проводив час в компанії 23-річної російської моделі Хельги Коробіцин, яка працює під псевдонімом Helga Lovekaty, коли його дружина перебувала на батьківщині на зйомках місцевого телешоу.

До вашої уваги відверті світлини: